Witajcie,
"Świat według Kiepskich" ma wielu wiernych Fanów, takich jak Wy.
Dlatego stworzyliśmy dla Was pierwszy oficjalny profil na Facebook'u www.facebook.com/kiepscy na którym będziemy zamieszczać ciekawe informacje o serialu i materiały z pierwszej ręki
Będą konkursy, filmy making of (jeden już jest), zdjęcia zza kulis, czaty z aktorami itd.
Macie jakieś inne pomysły? Dopiero zaczynamy więc szukamy inspiracji
Polubcie profil i pomóżcie nam tworzyć społeczność Fanów Kiepskich.
Tak, poczytajcie nasze forum i zwróćcie uwagę na to co się ludziom nie podoba, a nie chałę kręcicie i myślicie, że wszystko jest git Ręce opadają jak się to ogląda. A z Czułymi słówkami to pojechaliście na maksa Ogarnijcie się w końcu
Na ich profilu można zapytać. Pomysły? Na pewno: przywrócenie telewizora z sezonu nr 5 (koloru czarnego z wyraźnym napisem Okil, a nie to co w odcinkach Patricka Yoki - szary i inną czcionką ). Brak jazd kamery, szybkich przybliżeń. Walduś w mniej rzucających się w oczy ubraniach i bez czapki przy stole . Jolasia w sumie mogłaby zostać, ale wielu jednak jej nie chce w nowych odcinkach. Mniej greenboxów, więcej w piwnicy, na korytarzu. Ujęcia ukazujące aktorów z daleka, kamera w sypialni obok łóżka, a nie przed Halinką i Ferdkiem. Ponadto jak np. ktoś krzyczy przez okno, to nie pokazujcie nam tej osoby, wystarczy sam dźwięk, jak Okil był reżyserem, to nawet w odcinku z sandałami jak Paździoch wygrywał co chwila nie było efektów specjalnych, buty nie świeciły i było to o wiele ciekawsze... Co do profilu: czat z aktorami i więcej filmików.
Dobrze, że powiedzieli o tej nowej koncepcji serialu i, że nie da się już wymyślać nowych interesów Ferdka. W zupełności się zgadzam, że Kiepscy to nie tylko serial dla głupich, ale też dla ludzi inteligentnych, którzy będą dostrzegać w nim drugie dno.
Dobrze, że powiedzieli o tej nowej koncepcji serialu i, że nie da się już wymyślać nowych interesów Ferdka. W zupełności się zgadzam, że Kiepscy to nie tylko serial dla głupich, ale też dla ludzi inteligentnych, którzy będą dostrzegać w nim drugie dno.
Problem w tym, że tutaj próbuje się na siłę zrobić z tego serial dla inteligentnych z drugim dnem. Chyba "Klan" niesie większe przesłanie i bardziej do refleksji skłania. Twórcy nie potrafią zrobić ani śmiesznego serialu, ani takiego, który ma te "drugie dno" i potrafi coś wartościowego przekazać. Nudne już to gadanie jest i gloryfikowanie serialu.
Pewnie założyli konto tylko po to, żeby zareklamować stronę, a nasze forum mają daleko gdzies
Oni to mają daleko gdzieś ale nie forum. Daleko gdzieś to mają nas, widzów i sympatyków tego serialu. I można ich prosić, tłumaczyć i inne rzeczy robić, a nijaki Yoka i inni Sobiszewscy mają nas daleko gdzieś. Taka prawda.
[ Dodano: 2011-09-21, 21:28 ]
Nie wiem jak mam do Was napisać Grupo ATM, czy konkretnie do Was, czy jeszcze "reżysera" zahaczyć?
Grupo ATM (Panie Yoka) kim Wy/Pan ku.wa jesteście, albo co oni z Wami/Panem robią? Grupo ATM/Panie Yoka ile do jasnej cholery można znosić te Wasze daremne, pożal się Panie Boże odcinki? To jest [i]ŚWK[]/i]? Co to jest ja się pytam I Wy fanów chcecie mieć?
ATM Grupa napisał/a:
Polubcie profil i pomóżcie nam tworzyć społeczność Fanów Kiepskich.
Grupo ATM (Panie Yoka) kim Wy/Pan ku.wa jesteście, albo co oni z Wami/Panem robią? Grupo ATM/Panie Yoka ile do jasnej cholery można znosić te Wasze daremne, pożal się Panie Boże odcinki? To jest [i]ŚWK[]/i]? Co to jest ja się pytam I Wy fanów chcecie mieć?
Lepiej napisz to na ich profilu na fecebooku, bo tutaj i tak tego nie przeczytają
Można by też zamieścić tam całą petycję i zobaczyć, czy w ogóle na nią odpowiedzą.
Lepiej napisz to na ich profilu na fecebooku, bo tutaj i tak tego nie przeczytają
Można by też zamieścić tam całą petycję i zobaczyć, czy w ogóle na nią odpowiedzą.
Nad petycją cały czas myślę. I na pewno coś wymyślę. Umieścimy to na ich tym całym fajpejdżu i zażądamy odpowiedzi. A jak nie to znów się kolejną wyśle, aż w końcu nas zauważą.