Jest przecież w Piśmie napisane: "szukajcie, a znajdziecie"
Ja jej "osobiście" nie znałem bo nie pisałem na forum, ale wnioskując po tematach i jej postach dużo wnosiła.
Co do znalezienia jej, to proponuję wysłać PW. Wtedy jesli ma włączone powiadomienie na maila powinno ją poinformować.
Można też znieść jej ostrzeżenia, wtedy zapewne na maile powiadomienie takowe też powinno przyjść.
Kiepsky w temacie Uzasadnienie działań moderatorskich napisał/a:
Decyzją ostateczną jest, że nie ma możliwości by PontifexMaximus (obecnie Maximus90) stracił ostrzeżenia po upływie jakiegoś czasu.
W związku z tym, że nijacy Dan (tu w skrócie napiszę), czy choćby Maximus90 nie mogą pisać na forum wnoszę w swoim imieniu, by przywrócić im możliwość wypowiadania się.
Sprawa trochę ucichła, uspokoiła się więc moim zdaniem należałoby zdjąć im ostrzeżenia. Forum jest, ale bez ich udziału na pewno wiele straciło. Dlatego też powtórzę, wnoszę o zdjęcie im zakazu pisania.
dodatkowo proszę o zdjęcie jednego ostrzeżenia dla Piotrka2011. Chłopak zrobił ostatnio duże postępy i moim zdaniem zasłużył na to by jedną karę (na chwile obecną) mu zdjąć.
Co do reszty ukaranych - muszę znaleźć więcej czasu by na spokojnie usiąść i przeanalizować kto się poprawił, a kto nie.
Tylko Pany, ja tu za Was głowę nadstawiam już na samym początku, więc ma być spokój i opanowanie bo zasadzę kopa w dupę
A ja podpisuje się nawet... no dobra nie napisze czym Jestem oczywiście za
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
W związku z tym, że nijacy Dan (tu w skrócie napiszę), czy choćby Maximus90 nie mogą pisać na forum wnoszę w swoim imieniu, by przywrócić im możliwość wypowiadania się.
W pełni popieram nowego moderatora Jak widać Dan marnuje się, siedząc tylko i wyłącznie w SB. W takiej samej sytuacji jest Ponti. Warto im dać drugą szansę.
Johnny Cage napisał/a:
dodatkowo proszę o zdjęcie jednego ostrzeżenia dla Piotrka2011. Chłopak zrobił ostatnio duże postępy i moim zdaniem zasłużył na to by jedną karę (na chwile obecną) mu zdjąć.
W zasadzie Piotrkowi nic to nie da, że zdejmiemy jedno ostrzeżenie. Zrobił postępy? Zgadzam się, jest bardzo aktywny. Ale powinno to iść także w parze z solidnością, a Piotrkowi zdarza się często wyjść poza temat rozmowy. Mimo to czekam na jego zdanie.
Johnny Cage napisał/a:
Tylko Pany, ja tu za Was głowę nadstawiam już na samym początku, więc ma być spokój i opanowanie bo zasadzę kopa w dupę
Bardzo dobrze Wykaż się pan
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Też wnosiłam jakiś czas temu taką propozycję, ale widać Kiepsky jest trochę uparty. No cóż, nic nie poradzimy.
Ale Danowi zależy na pisaniu na forum, więc można by mu było zdjąć ostrzeżenia . Ale to już decyzja admina, ja jako szara użytkowniczka raczej i tak go nie przekonam.
Ostatnio zmieniony przez Sheina 2012-05-11, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
Czekam na odzew kiepsky'ego i jeśli nadal będzie na "nie" trza będzie bardziej się postarać (mówię tu o sobie).
Podejrzewam, że nadal będzie na nie. Owszem, jest regulamin i trzeba go przestrzegać, ale Pony jest lubianym i szanowanym użytkownikiem (tak samo Dan) i może jednak przesadą było przyznanie mu bana nieodwołalnie? Tyle osób jest na tak, tylko admin jest na nie. Dziwne.
Johnny i inni,dzięki za docenianie mnie.Nie będę już taki bezlitosny,z Danem pogodziliśmy się,więc jestem za tym,aby dać my szanse,ale ostrożny bym był co do Pontifexa.Moje 5 groszy jest takie,tak dla Dana,nie dla Pontifexa.
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Odsyłam jeszcze raz do decyzji Admina.
Mówiąc krótko:
- Dan będzie się mógł ubiegać o zdjęcie ostrzeżeń na początku czerwca
- Pontifex został zbanowany a ban jest w myśl regulaminu ostateczną i nieodwołalną karą. Co najwyżej może wysłać SMS-a.
- W przypadku Stacha sprawa jest jeszcze niejasna i wymaga wyjaśnienia.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Odsyłam jeszcze raz do decyzji Admina.
Mówiąc krótko:
- Dan będzie się mógł ubiegać o zdjęcie ostrzeżeń na początku czerwca
- Pontifex został zbanowany a ban jest w myśl regulaminu ostateczną i nieodwołalną karą. Co najwyżej może wysłać SMS-a.
- W przypadku Stacha sprawa jest jeszcze niejasna i wymaga wyjaśnienia.
A co w moim przypadku ? John przecież proponował,aby zdjąć mi 1 ostrzeżenie.
No cóż... nie chcę być nie miły ale jeśli nie chcę zdjąć bana SMS'em to widać że mu gówno na tym zależy albo chce z nas zrobić takie kukiełki które go uwolnią. Ban to kara ostateczna i my nic na to nie poradzimy... Niech sobie wyślę SMS'a a nie robi z nas marionetki protestujące o jego wolność...
A co w moim przypadku ? John przecież proponował,aby zdjąć mi 1 ostrzeżenie.
Propozycja moderatora nie wystarczy. Zgodnie z regulaminem ostrzeżenia mogą zostać ściągnięte za SMS-a z dotacją lub inną szczególnie pozytywną działalność dla forum. To mówi regulamin, ostateczną decyzję podejmie Kiepsky.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
[Dzisiaj 12:59] Dan-TuTenCham: "nie chcę być nie miły ale jeśli nie chcę zdjąć bana SMS'em to widać że mu gówno na tym zależy" Niekoniecznie, jemu pewnie chodzi o sprawiedliwośc... Nie może przebolec, że ktoś taki jak "KINTER" mógł się tutaj panoszyc(ja zresztą także) Mówił też, że na pewno tu nie powróci, jeśli Stachu nie będzie miał ściągniętych ostrzeżeń.
Z SB.
To samo chciałem napisać więc można powiedzieć że to też ode mnie
Dan dostał termin, w którym ma się zgłosić i zdejmę mu zakaz pisania. To bodajże początek czerwca, poszukajcie.
O ile nic nie zepsuje, to z przyjemnością mu te ostrzeżenia zdejmę, bo po samej aktywności w SB i PW widzę, że już wrócił do normy i nadal jest pozytywnym, sympatycznym użytkownikiem
Oby tylko wyciągnął lekcję z tych ostrzeżeń, bo w przeciwnym wypadku po podobnej reakcji na spamerów/nielubianych użytkowników znów dostanie piątkę.
Stachu: myślimy nad anulowaniem mu bana w zamian za SMS (wyraził chęć za pośrednictwem Dana). Najpierw niech jednak szczerze powyjaśnia [ kiepscy(małpa)10g.pl ] sprawę z tym spamem, kontami itd - ile ich faktycznie założył, czemu to miało służyć itd.
Niech napisze jak było, a później możliwe, że dostanie szansę na czyste konto w zamian za SMSa. Zobaczymy...
Pontifex: pisałem wcześniej na ten temat. Dostał bana i 5 minut później wrócił z nowym kontem.
Cytat:
Ponti pisał mi na gg ,że napewno nie wyślę sms'a
To to w tym momencie można zakończyć dyskusję. Miał możliwość odzyskać możliwość pisania wtedy co Dan, ale spektakularnie to spieprzył.
Naiwnością jest jeśli liczy, że mu ten zakaz ot tak zdejmę po tym całym bajzlu jaki w ostatnim czasie zrobił na forum.
Był zasłużonym użytkownikiem i wiele tu wnosił. To mógł zauważyć każdy. Robił to do kiedy forum wyglądało po jego myśli. Gry przestało i pisali użytkownicy, których on tutaj nie chciał, moderatorami byli osoby, których chciał się na siłę pozbyć (czyli naciągana sprawa z wyzywaniem go od pedofili i debil91, który mu daje niesprawiedliwie ostrzeżenia) to z budowania forum przerzucił się na jego niszczenie.
W tym pierwszym był dobry, w tym drugim fatalny, a jednak kontynuował to do końca i pozostawił niesmak.
Piotrek: ma możliwość pisania także tu poza tematem.
No cóż... nie chcę być nie miły ale jeśli nie chcę zdjąć bana SMS'em to widać że mu gówno na tym zależy albo chce z nas zrobić takie kukiełki które go uwolnią. Ban to kara ostateczna i my nic na to nie poradzimy... Niech sobie wyślę SMS'a a nie robi z nas marionetki protestujące o jego wolność...
Jakie kukiełki Jakie marionetki Ponti o nic nas nie prosił, z własnej woli chcemy, żeby mu zdjąć bana Ja przyjaciela tak nie zostawię. Z nim było na forum ciekawiej, forum było żywsze.