Dlaczego gdy zawsze były 2 odcinki Kiepskich z jedną reklamą, to teraz jest tylko jeden z dwoma długimi reklamami ?? Najbardziej wkurza mnie to, że po tej drugiej leci tylko 1-2 min. odcinka i jest koniec
Ale od poniedziałku znowu bedą leciały 2 odcinki o 17.
Może ten jeden odcinek jest trochę dłuższy? Ale głupio, bo godzina jest przeznaczona na serial, a sam odcinek Świaat według Kiepskich trwa powiedzmy 23 minuty. A reszta? Oczywiście już pisać nie muszę. Dlatego nie warto oglądać telewizji.
Teraz na Polsacie leci tylko jeden odcinek o 17:00 ale za to jest to odcinek dłuższy. Zauważcie, że np. odcinek "Łzy Wasyla" trwa 34 minuty a odcinek "Expo" 33 minuty. Takich odcinków nie upchnęliby po dwa w ciągu jednej godziny.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Nie byłoby reklam - nie byłoby kasy - NIE BYŁOBY POLSATU. Komercyjne telewizje takie jak Polsat czy TVN utrzymują się właśnie z reklam, abonament płaci się tylko na państwówkę, czyli TVP.
Kiepska_Fanka napisał/a:
ale kasy by nie było..
Hmmm, ciekawe, z czego Polsat płaciłby np. producentom seriali, np. ATM-owi za Kiepskich. Tak więc jakby mógł istnieć Polsat bez kasy? Chyba że wyświetlał by cały czas informacje ''przepraszamy za przerwanie transmisji, za chwile dalszy ciąg programu''
Powracając do tematu to moim zdaniem bez sensu zrobili, że zaczęli wyświetlać tylko jeden odcinek o godz. 17:00. Jeszcze jakiś czas temu zawsze leciały dwa i dobrze było, robili 3 reklamy (po jednej w czasie odc. i jedną między odcinkami). Ale zauważyłem, że chyba w przyszłym tygodniu od nowa będą o 17:00 po dwa odcinki .
Najdziwniejsze jest to, że w środy o 20:00 wyświetlają także po jednym odcinku, tyle że o 20:30 jest już następny program. Jakoś więc mieszczą odcinek(nawet dłuższy) i reklamę przez pół godziny.
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Nie byłoby reklam - nie byłoby kasy - NIE BYŁOBY POLSATU. Komercyjne telewizje takie jak Polsat czy TVN utrzymują się właśnie z reklam, abonament płaci się tylko na państwówkę, czyli TVP.
Powracając do tematu to moim zdaniem bez sensu zrobili, że zaczęli wyświetlać tylko jeden odcinek o godz. 17:00. Jeszcze jakiś czas temu zawsze leciały dwa i dobrze było, robili 3 reklamy (po jednej w czasie odc. i jedną między odcinkami). Ale zauważyłem, że chyba w przyszłym tygodniu od nowa będą o 17:00 po dwa odcinki .
Najdziwniejsze jest to, że w środy o 20:00 wyświetlają także po jednym odcinku, tyle że o 20:30 jest już następny program. Jakoś więc mieszczą odcinek(nawet dłuższy) i reklamę przez pół godziny.
Procjon, zobacz sobie na Ipli, ile trwają te odcinki, które są emitowane o 17:00 pojedynczo. Dodam, że były to odcinki: "Proca Amora", "Kiepski prezydent", "Wzorowy obywatel", "Lato w mieście", "Magister jego mać", "Genialny Szopen", "Ziarno", "Browar z kominem", "Chatka Wielkiego Władka", "Łzy Wasyla", "Expo", "Pocieszacz", "Inteligentni konsumenci". Wszystkie te odcinki bez reklam trwają ponad 30 minut, więc musiały być tak rozciągnięte.
Te odcinki, które są emitowane w środę o 20:00, trwają maksymalnie 25 minut.
Aha, jeszcze jedno. Jak wcześniej były dwa odcinki o 17:00, to między nimi nie było reklam.
Ostatnio zmieniony przez paździoch91 2010-02-25, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
_________________ No to cyk, jak powiedział budzik do zegarka.
sigi [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-27, 10:28
[quote="creaultra"]
Procjon napisał/a:
Kiepska_Fanka napisał/a:
Polsat by był, ale kasy by nie było..
Abonamęt ?? a co to jest kto to płaci
Każdy uczciwy obywatel co posiada telewizor albo radio w domu.
Post nad tobą wkleiłem temat, w którym zadaje się takie pytania.
Oczyściłem trochę temat. Pytania typu "w którym odcinku" przeniosłem do tematu "W którym to odcinku", tam gdzie ich miejsce. - Johnny Cage
_________________ No to cyk, jak powiedział budzik do zegarka.