Najlepszym serialem komediowym jest obecnie Daleko od Noszy. Obserwujemy ciagłe zmiany, ale sa one tylko i wyłącznie na lepsze. Dzięki nim, nadal można się pośmiać jak za dawnych lat. Na drugim miejscu Kiepscy.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2012-02-06, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Kiedyś każdy serial komediowy był na równi. Oglądało się Miodowe lata, by po chwili obejrzeć kolejny odcinek 13 posterunku, na zmianę z Kiepskimi i DON (wcześniej Szpital na perypetiach). Piękne czasy..
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2012-02-06, 19:58, w całości zmieniany 2 razy
Pozwole sie zgodzić z Nitroglicerynką. Co prawda kiepscy mają dużo wiecej odcinków, ale Ona oceniła poziom obecnie emitowanych premier. Wole już obejrzeć naturalną scenerię niż greenboxy, darcie ryja. Obecni kiepscy są na strasznie niskim poziomie - to już przestaje być serial komediowy, staje sie obyczajowy. Chociaż... mająć do wyboru kiepskich i ranczo z sentymentu wybrałbym kiepskich (mimo, ze poziom jest niższy).
_________________ *
Ostatnio zmieniony przez Maximus90 2012-03-20, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
Bezapelacyjnie Świat według Kiepskich. Daleko od Noszy 2, nie oglądałem nowych odcinków. Ranczo bym dał na drugim miejscu, a o Duch w dom nie słyszałem.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Bezapelacyjnie Świat według Kiepskich. Daleko od Noszy 2, nie oglądałem nowych odcinków. Ranczo bym dał na drugim miejscu, a o Duch w dom nie słyszałem.
Był emitowany Duch w dom ok.2 lata temu a grał tam Fronczewski i Gąsowski np.
Chyba coś kojarzę, ale tego nie oglądałem, bo w ogóle mało TV oglądam. Na TVP 1 był ten Duch w dom?
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Chyba coś kojarzę, ale tego nie oglądałem, bo w ogóle mało TV oglądam. Na TVP 1 był ten Duch w dom?