Witam, jak myślicie, będą kręcić dalsze odcinki tego świetnego serialu? Czy zaprzestaną na tym co dotychczas zrobili ?
Według mnie serial ten cieszy się coraz większą popularnością i sympatią, dlatego powinni kontynuować przygody rodziny Kiepskich.
Nowy reżyser chyba zaczął kręcić odcinki seriami - wyemitował kilkadziesiąt i znów długa przerwa... myślę, że do września lub października - tak zwykle jest, kiedy czeka się na nowe serie odcinków. Pozostaje tylko oczekiwać...
_________________ Panie Boczek, nie jesteś pan u siebie w Rosji!
Dziś na portalu onet.pl obwieszczona została znakomita nowina, a mianowicie informacja o nowych odcinkach kiepskich tu link do newsa:
Nowa seria kiepskich (Onet.pl)
Wiek: 16 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 17 Skąd: się biorą dzieci ?
Wysłany: 2009-06-20, 21:07
Kiepski34
Na zdjęciach zauważyłem parę nowych postaci (Być może będą tylko gościnie w jednym odcinku,albo zostaną nowymi sąsiadami.Co do twojego ostatniego posta na temat Ferdka,wydaje mi się że zostanie ten co był ponieważ na zdjęciach również jest on.
Wiem,wiem patrzę tylko na zdjęcia,no ale jeżeli już wystawiają zdjęcia z bohaterami danego serialu to chyba prawda .
Jak oglądałem najnowsze odcinki to Ferdynand zachwouje się jak stary flegmatyczny dziad, co nie za bardzo mi się podoba. Kiedyś miał tak genialne pomysły i przeobrażał się tak fantastycznie (pamiętacie odcinek Kreatura mody?), że było to nie do uwierzenia. No a teraz to tylko dziad siedzi, czasem coś wypije i ogólnie robi kiepską minę do kiepskiej gry.
Jeśli chodzi o odcinki z Waldkiem to podoba mi się tylko część odcinków. Musieliście to zauważyć, że w miarę pojawiania się kolejnych produkcji Waldek jest sprowadzany do postaci zupełnego matoła i niedorajdy. Kiedyś to mogłem umrzeć na zawał jak oglądałem pierwszy odcinek Kiepskich i słuchałem jak Bartosz Żukowski mówi o walce serialowego swego ojca z żywiołem ognia . Wprawdzie każdy odcinek z Waldemarem mi się podoba, ale te pierwsze to było coś! A jeśli chodzi o odcinki, gdzie Bartosz Żukowski już nie gra, to co poniektóre są wcale a wcale, np. odcinek Plan dnia, kiedy Ferdynand dziwnym trafem staje się posiadaczem skoroszytu z planem dnia identycznym do planu Mariana Paździocha. Można było się pośmiać. I teraz tylko przez łzy śmiechu mogę Wam napisać o odcinku z babką pt. Kara Mustafa. Krystyna Feldman w tym odcinku przeraziła mnie swym podobieństwem do Michaela Scofielda z Prison Breaka, przez co dostałem palpitacji serca, a ze śmiechu umarłem prawie na bezdech.
A teraz goście - Ci którzy mi się bardzo podobają to Leon Niemczyk i swego czasu Ziomek też bardzo mnie intrygował (dobrze zastąpiono na chwilę Waldemara). A zdecydowanie nie podoba mi się Czajka, jest kiepski w tym co robi i nie mam siły oglądać już jego łysej głowy (zdecydowanie bardziej wolę widzieć miny Paździerza).
leeros, gdzie oglądałeś te najnowsze odnicki? Wszystkie 15?
Mi się podobają wszystkie odcinki (oczywiście nie wliczam jak na razie do tego nowej serii, gdyż jeszcze jej nie oglądałam).
I przepraszam, że się czepiam, czy coś, tylko na końcu powinno być chyba "Paździocha", a nie "Paździerza"?
Ieeros mówiąc najnowsze miał na myśli chyba te najnowsze jakie zostały wyemitowane a tamtych piętnastu jeszcze nie było premiery dopiero we wrześniu będą je pokazywać w telewizji
Charlie [Usunięty]
Wysłany: 2009-08-15, 23:37 Nowe odcinki ŚWK już od jesieni
Od jesieni telewizja Polsat wyemituje następne (nowe) odcinki Świata Według Kiepskich. Mnie bardzo cieszy,że znowu będą nowe i napewno bardzo ciekawe odcinki nawiązujące do jakieś prawdziwej sytuacji
Gdzieś w internecie czytałem, że w odcinkach pojawią się aluzje do Obamy, no i usłyszymy kilka znanych polskich pieśni. Ja już nie moge się doczekać (mam nadzieję że ktoś zrobi ripy i wstawi do downloadu ).
_________________ Panie Boczek, nie jesteś pan u siebie w Rosji!