Jak myślicie, co zrobią z czołówką ze względu na powrót Waldka (o ile coś zrobią)?
Moim zdaniem będzie nowa, ale nawiązująca do obecnej 283-352 z postacią Waldka.
No, tak pewnie będzie. Sceny z Waldkiem też raczej będą z nowych odcinków, nie starych, tak przynajmniej myślę. Niestety - tej żałosnej moim zdaniem czołówki już nawet Waldek nie pomoże. Ale przynajmniej Cycu wraca .
Akurat co do Kiepskich nie lubie zman, ten serial ma byc genialny w swojej prostoscie. Film jest ponadczasowy i beda go ogladaly nasze dzieci, szkoda psuc ten efekt. Nasze gadanie i tak nic nie da bo rezyser jest wszystko wiedzacy i nawet jesli zobaczy te posty to zrobi na zlosc i dalej bedzie trwal przy swoim a szkoda.
Nasze gadanie i tak nic nie da bo rezyser jest wszystko wiedzacy i nawet jesli zobaczy te posty to zrobi na zlosc i dalej bedzie trwal przy swoim a szkoda.
Nie sądzę by reżyser ani ktokolwiek z ekipy serialu czytał tego typu fora a tym bardziej się nimi sugerował.
O tym wszystkim decydują inne czynniki: oglądalność (jak jest większa to stacja więcej zarobi na reklamach emitowanych w przerwie i ekipa dostanie więcej kasy), wynagrodzenie (wiąże się z poprzednim czynnikiem), wytyczne Polsatu co do wizerunku stacji i serialu, własny pomysł Yoki na serial, itd.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Zobaczycie że oglądalność na początku skoczy i to znacznie, ludzie bd oczekiwali tego samego co widzieli kilka lat temu, ale taka jest prawda że jeśli zobaczą szmirę to i Walduś nie pomoże i wrócimy do punktu wyjścia. JEŚLI jednak zobaczą, może nie to samo, coś śmiesznego i ciekawego to wróżę nową jakość i nie będziemy wracać do starych odcinków tylko śmiać się z nowych... OBY...:D
Mogłaby być stara czołówka , ale ze scenkami z nowych odcinków
Czyli Ferdek budzi się z Haliną w 1998 roku, Halina wywala budzik do Waldusia, ten do Marioli, potem zegar wędruje na podwórko pełne Polonezów, a dalsza część odcinka to rok 2011/12 Tej starej nie da się już zrekonstruować..
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2012-03-08, 15:25, w całości zmieniany 2 razy
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-08, 15:23
To czemu nie wymyślą czegoś nowego? Tylko jakieś komputerowe bzdety? Zamiast tego, mogliby wymyśleć jakąś śmieszną scenkę i zrobić z niej całkiem nową czołówkę i tyle. A to co jest teraz jest beznadziejne. Wszystko tak idiotycznie lata po ekranie...
Żenada.
Jeżeli chodzi o moje zdanie na temat obecnej czołówki, to chcę powiedzieć, że ona mi się zupełnie nie podoba. Te wymuszone, głupkowate miny i idiotyczne tło wcale nie przypadły mi do gustu. Dla mnie jedyną prawdziwą czołówką Kiepskich będzie ta najpierwsza, bo była najlepsza.