Ale jaja, mamo.... prezydentów dwóch, a szambo to samo
1%
[ 2 ]
Biegnę sobie po ulicy a taka myśl mnie goni Kiepscy mieli iść do psychiatryka a psychiatryk przyszedł do nich
2%
[ 3 ]
Chyle czoła przed panami hiper super artystami. Teraz żyć będziemy w zgodzie, skoro sztuka znowu w modzie.
0%
[ 0 ]
Choć wygląda jak Wałęsa ni ma sera ani mięsa
0%
[ 1 ]
Cza cza, rumba, tango, disco, bo ja k**wa tańczę wszystko
6%
[ 7 ]
Czy to prawda czy to bajka kowboj chce mi urwać jajka
3%
[ 4 ]
Gazetka na nocny stolik, walczący katolik.
1%
[ 2 ]
Jak robie jaja to sie śmieją od czerwca do maja
5%
[ 6 ]
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
0%
[ 1 ]
Kto wyciorem nie pracuje, temu żona nie gotuje.
1%
[ 2 ]
Ludzie, ludzie, sam widziałem! Kiepski romans ma z pedałem!
6%
[ 7 ]
Ludzie, ludzie paranoja! Chłop pozuje do seksboja! Ale jaja!
1%
[ 2 ]
Narobiłem se kłopotów muszę sprzątać u idiotów
6%
[ 7 ]
Rentka dla seniorki, co ma pod oczyma worki.
1%
[ 2 ]
Panie Ferdku łaskawy, telegram ze z Warszawy. To nie żarty są, nie kpiny, to telegram od pani Haliny.
0%
[ 0 ]
Jakbym rano się nie golił to bym panu przy********ł.
17%
[ 18 ]
Zanim pan zamieszkasz w willi zapłać pan co naliczylli.
4%
[ 5 ]
Wyluzuj się, dziecię boże Zaraz będziesz przy kasiorze. Dobrze, że pan masz mamusię.A mamusia rentkę w ZUS-ie. Jeden podpis, trzy banknoty i po browar Królu złoty.
10%
[ 11 ]
Tak sie pod nosem śmieje,bo prąd od jutra strasznie drożeje. Jak zaoszczędzić rodacy chcecie, srajta po ciemku w klozecie...
1%
[ 2 ]
Usłyszeliśmy dziś nowinę, że Cyc opuszcza Rodzinę. Rusza sobie w świat daleki,hen za góry, hen za rzeki. Rusza sobie w świat nieznany i kompletnie pojebany.
Szczerze mówiąc, nigdy rymy nie były dla mnie atrakcją kiepskich, zawsze traktowałem je jako dodatek. Najlepsze chyba 'Gazetka na nocny stolik, walczący katolik' i chyba 'gdybym rano się nie golił to bym panu ...'