Oczywiście "Sylwester narodów". Wiadomo dlaczego. Co prawda nie cierpię tańców i śpiewów w ŚwK, ale głosy Ferdka i Kozłowskiego są super. Dobry był też odcinek "Wszechobecny".
Miałem głosować na "Opowieść wigilijną", ale jednak jakoś sztuczny był ten odcinek, zresztą jak inne.
Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje, ale Prezes Kozłowski ratuje sytuację zarówno w "Sylwestrze narodów" (na który zresztą oddałem głos) jak i w najnowszej serii.
Bardzo słaby jest to sezon, więc ciężko wybrać najlepszy odcinek, no ale zaznaczyłem "Wszechobecny", ale "Babski wieczór" jest równie dobry; no i może "Opowieść wigilijna".
"Sylwester narodów", "Wszechobecny", "Syn Nilu" i "Skowyt", to były niezbyt udane odcinki(zwłaszcza "Skowyt" i 'wszechobecny") ale reszta to arcydziełka Trudno mi wybrac
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-08-28, 13:04, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-01-08, 16:07
Najlepszym odcinkiem tego sezonu był odcinek "Kalendarz" według mnie, był bardzo ciekawy i śmieszny. Natomiast drugim z najlepszych to odcinek "Kapeć" choć "Skok w bok" też był dobry.
Wysłany: 2012-03-02, 15:09
Najlepsze odcinki tego sezonu to "Dance Makabre", "Wszechobecny", "Skok w bok" oraz "Kalendarz".