Tak. Azazel Pazuzu to rzeczywiscie najgorszy odcinek, jaki mogli zrobić. Dlatego, że reżyser inny niż Patrick Yoka. Czy jest więcej odcinków reżyserowanych przez niego?
Mi się nie podobał odcinek Śnięta Królewna. A tak swoją drogą to nie uważam, że jest więcej niż jeden, góra dwa słabe odcinki. Jeżeli jest jakiś słabszy odcinek, to jest słabszy a nie najgorszy. I nie wiem, co macie do odcinka Azazel Pazuzu. Mnie się jakoś podobał
Nie ma najgorszych odcinków bo wszystkie są E-K-S-T-R-A-!
_________________ A jednak! POWRACAM!!!
Polecam stronę www.przygodyreksia.pl
Polecam równierz stronę www.5klasista.interia.pl
Wiecie co możecie mówić na mnie !p!
W skrócie...
Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum! !!!Patryk!!!
Dla mnie odcinki takie dość bezsensowne to te które wyszły od 300 do 307 w ogóle bez sensu to było że Paźdźioch zamieszkał na cmentarzu pod trumną śmiech na sali zdziwko mnie weźmie jak zrobią 400 odcinków ale w to nie wierze
Ostatnio zmieniony przez Parco 2009-05-13, 04:08, w całości zmieniany 3 razy
Najgorsze są te nowe! Bo nie ma Waldusia ;D
Najbardziej podobał mi się ten odcinek z radiem, co Halinka, Mariolka i Boczek śpiewali One to sri rmf.
Nie ma dużo beznajdziejnych odcinków, ale chyba najgorszy to Spółdzielnia Radiowęzeł.
Najlepsze według mnie są dwa:
- z radiem ten co wymieniłam;
- i jeszcze "Gość w dom, nie ma kołaczy" - do Boczka przyjechała rodzina, a go nie było i czekali kilka dni u Kiepskich <lol2>
Wiek: 16 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 17 Skąd: się biorą dzieci ?
Wysłany: 2009-06-22, 11:45
Kamil Sporysz,czyli posiadasz 2 konta.A jak miewam za multikonto jest kara.....
Po drugie,ludzie proszę was skorzystajcie ze słownika,jest nawet dodatek do Mozilli że poprawia źle napisane słowo.
Co do tematu,mnie najbardziej nie podobał się odcinek pod tytułem : Tajemnica X Muzy .