No Ferdek może nie jest najgorszą postacią, ale czasami zdarzało się że Boczek i Paździoch( zwłaszcza on) lepiej wypadali, głównie w późniejszych sezonach.
Każda postać ma wady i zalety oraz lepsze i gorsze momenty. Jednak jak mam wskazać najgorszą, to według mnie Ziomek (strasznie mnie irytował) i niestety Mariolka, chociaż z drugiej strony uważam, że ta postać też jest potrzebna, tylko rzadko...
Niestety zdecydowanie najsłabsze w serialu są kobiety grające główne role. Wyjątkiem była Rozalia, bo była - jak sama o sobie mówiła - Wspaniała. W historii serialu tragiczną (choć miał być zabawną) postacią był Ziomek, chłopacy Mariolki i postaci grane przez Mariusza Czajkę.
_________________ Ludzi spragnionych wodą żem poił, a nierzadko wodą ze sokiem!
Mariolka się ostatnio bardzo irytująca zrobiła. Strasznie mnie wkurza w takich momentach jak np. odicnek 358 Zwierze Medialne - "Tak jest, dla bohatera narodowego piwo jasne, zimne!"
_________________ Jezu to znowu się stało
Zakochałem sie aż mnie coś zabolało,
Tylko zdaleka jej ciało,
A sam widok to dla mnie za mało,
Ona uśmiecha się do mnie
Chyba moge mieć dwóch najgorszych bohaterów?Zarówno pupcia jak i Badura na to miano według mnie zasługują,więć odbij odemnie.Przejżyj temat a zobaczysz ze nie tylko ja podałem dwóch bohaterów..a co do nabijania postów..głodnemu chleb na mysli.
_________________ Ja będe nagi nagi na gitarze grał...
Ostatnio zmieniony przez ferdzio120 2011-05-12, 18:52, w całości zmieniany 2 razy
Nie wiem, co wy macie z tym Badurą Jest jedną, z moich ulubionych, postaci epizodycznych. Jego rola, styl, wygląd i sposób mówienia, zawsze wtrąca mnie w lepszy nastrój. Pasuje mi taki meliniorz
Wysłany: 2011-05-12, 19:26
Dan-TuTenCham napisał/a:
Jego rola, styl, wygląd i sposób mówienia, zawsze wtrąca mnie w lepszy nastrój. Pasuje mi taki meliniorz
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.