W jakim sensie bo ja nie widze w niej nic śmiesznego, to że jest ładna nie wchodzi w grę, jak ci sie podoba to sobie pooglądaj jej foty na google a nie bedziesz tu mówił, że jest Extra
Pupcia jest ładna? ahahahha, chłopaki, kto was gustu nauczył? (pytanie takie zadał Bułkowski Waldusiowi). Twarz ma ordynarną, męską, zupełnie nie kobiecą. Figura faceta... ludzie, gdzie wy macie oczy? Ale ok, każdy może mieć inny gust, w końcu każdy wygląda inaczej
Wysłany: 2011-11-18, 15:22
PontifexMaximus napisał/a:
Pupcia jest ładna? ahahahha, chłopaki, kto was gustu nauczył? (pytanie takie zadał Bułkowski Waldusiowi). Twarz ma ordynarną, męską, zupełnie nie kobiecą. Figura faceta... ludzie, gdzie wy macie oczy? Ale ok, każdy może mieć inny gust, w końcu każdy wygląda inaczej
Ja nie napisalem ze mi sie podoba tylko gafikowi3 się podoba
Najgorszą bohaterką jest Jolasia. Wogóle nie pasuje mi do tego serialu. Ona jest dobra do seriali typu "PIerwsza miłość" gdzie może odegrać role paniusi od 7 boleści - to by potrafiła zagra bardzo dobrze, o udowadnia w ŚWK.
Może by było może nie. Ale fakt, nie znoszę jej i również chciałbym jej odejścia. A co do dyskusji wcześniejszych na temat walorów kobiecych tejże pani to bez komentarza. Szkoda gadać ;d;d
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Najgorszą postacią w serialu jest oczywiście jest Jolasia
Ta baba jest poprostu mega wkurzająca, a jej śmiech doprowadza mnie do szału.
Nie podoba mi się, że stylizują ją na panne "lekkich obyczajów". Jej ubiór to też żenada, co odcinek to inna odrażająca kreacja. Do tego cały czas wyrzywa się na Waldku, ma się za nie wiadomo kogo, wprowadza nie potrzebne kłótnie i zamieszanie.
Zdecydowanie największa pomyłka w historii tego serialu.
_________________ To jest pożądny dom, tu żadnych książków nima.
Oczywiście ,że Jolasia jest najgorszym bohaterem. Wcale nie pasuje do Kiepskich i gdy się pojawi w jakimś odcinku to od razu psuje humor. Nie lubię też Malinowskiej ,ale ona już jest lepsza od Jolaśki.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Jolaśka zniszczyła serial, więc to ona zasługuje na miano najgorszej. Nie mam ogólnie nic do tej aktorki, ale ona nie nadaje się do gry w tym serialu, po prostu do niego nie pasuje. Może gdyby twórcy w jakiś inny sposób wykreowali jej wizerunek i to w jaki sposób ma grać, byłoby o niebo lepiej. A jeśli ma grać jakiś wytapetowany plastik, no to ja dziękuję .. W każdym odcinku ubrana jest jak panna lekkich obyczajów, lub jak jakaś pisanka wielkanocna , do tego jej śmiech jest odrażający !