Na jej walory I nie chodzi mi tu tylko o to, o czym myslą inni Przedewszystkim nie może być blacharą, tylko zwykłą dziewczyną, bez przesadnego makijazu itp.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Praktycznie to co poprzednicy. Nie jakaś Jolaśka :DD. Wiadomo że musi być ładna ale nie lubie dziewczyn takich mających 10kg tapety. Wszystko z umiarem ;d;d A no i podobają mi się dłuższe włosy, blond, ciemny blond?
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Mój ideał niestety raczej nieistniejący to dziewczyna ładna,mądra,nie paląca,nie pijąca, nie ćpająca i nie przeklinająca oraz nie imprezująca zbyt często.Wiem,moja koncepcja jest dowodem na to,że ideały tzn.takie idealne dziewczyny jak ta opisane przeze mnie nieistnieją.
Prawdę mówiąc, w mojej ocenie kilka takich dziewczyn są w mojej szkole. Głównie z.. pierwszych klas gimnazjum, które w przyszlości zamienią się w takie same blachary jak te z obecnych 3 klas. To niestety smutne, wszystkie ulegają jakimś dziwnym modom, potem dochodzi odchudzanie, makijaż, jakieś dziwne akcesoria itp. Przykro patrzeć na takie, które farbuja włosy na 'wsciekły' blond, makijaż, wyzywające ciuchy, eleganckie kozaki. I tak właśnie - ładna dziewczyna zmienia się pannę pod latarnią... Przykładem choćby jest jedna z mojej klasy - pierwsza klasa naturalna, w drugiej bardziej wyzywająca, w trzeciej ... kończyć nie trzeba.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Prawdę mówiąc, w mojej ocenie kilka takich dziewczyn są w mojej szkole. Głównie z.. pierwszych klas gimnazjum, które w przyszlości zamienią się w takie same blachary jak te z obecnych 3 klas. To niestety smutne, wszystkie ulegają jakimś dziwnym modom, potem dochodzi odchudzanie, makijaż, jakieś dziwne akcesoria itp. Przykro patrzeć na takie, które farbuja włosy na 'wsciekły' blond, makijaż, wyzywające ciuchy, eleganckie kozaki. I tak właśnie - ładna dziewczyna zmienia się pannę pod latarnią... Przykładem choćby jest jedna z mojej klasy - pierwsza klasa naturalna, w drugiej bardziej wyzywająca, w trzeciej ... kończyć nie trzeba.
No cóż,prosty z tego wniosek,niektórzy zmieniają się na lepsze a nie którzy na gorsze.
No cóż,prosty z tego wniosek,niektórzy zmieniają się na lepsze a nie którzy na gorsze.
Ta tylko że coraz mniej jest takich zmieniających się na lepsze ;d;d. Po prostu jakby to powiedział Ferdek- "W d*&ach się im wszystkim poprzewracało" !!!!!
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Co do wypowiedzi Davida ja naszczęście nie mam tego problemu ale kumpel "zalicza" co chwile inną panienke. Smutne ale teraz dziewczyny (nie wszystkie) dają d**y gdzied popadnie.
Najważniejszy jest charakter, chociaż wygląd też w małej części. Chłopak musi być miły, opiekuńczy, troskliwy, wierny, czuły, sympatyczny, mieć poczucie humoru, musi być inteligentny, ale znowu nie musi mieć samych 4 i 5 w szkole Lubię tez romantyków. Oczywiście brak nałogów, bo mnie takie coś obrzydza.
A jeśli chodzi o wygląd, to lubię dłuższe włosy u chłopaka i ciemne lub niebieskie oczy.
Prawda jest taka, że kiedyś te dziewczynki z 3 klasy gimnazjum staną się pełnowartościowymi kobietami i nie każda jest pusta, Założę się że jakaś na poziomie zawsze się znajdzie.
Z tego co panowie piszecie wychodzą jakieś strasznie smutne wnioski. W mojej klasie (I-a liceum) nie ma ani jednej, jak Wy to nazywacie, "blachary". Owszem, to też specyfika szkoły (pewien - "pewien" to dobre słowo - prestiż najstarszego ogólniaka w mieście). Ja na siłę nikogo nie szukam (wierzę, że sama się znajdzie), choć mam dobry kontakt z wszystkimi koleżankami z klasy i tymi spoza.
_________________ "Helena, chyba mam zawał...!"
Ostatnio zmieniony przez Lędzic 2012-04-13, 23:42, w całości zmieniany 1 raz
Najważniejszy jest charakter, chociaż wygląd też w małej części. Chłopak musi być miły, opiekuńczy, troskliwy, wierny, czuły, sympatyczny, mieć poczucie humoru, musi być inteligentny... Lubię tez romantyków. Oczywiście brak nałogów, bo mnie takie coś obrzydza.