Postanowiłem podzielić się z wami zrobionym przeze mnie własnym odcinkiem ŚWK. Zrobiłem go dość prostą metodą i myślę, że całość wyszła nieźle. Nie jest to metoda robienia przy pomocy The Sims 2 itp... zresztą zobaczcie i oceńcie sami
Sam pomysł ciekawy i rzeczywiście musiał wymagać dużo pracy. Ale scenariusz gorszy. Powielasz odcinek "Bogacz" z tą różnicą, że w podejrzany sposób wzbogacił się Boczek a nie Paździoch. Ale czekam na następne części - może się mylę i dalszy ciąg mnie pozytywnie zaskoczy?
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Sam pomysł ciekawy i rzeczywiście musiał wymagać dużo pracy. Ale scenariusz gorszy. Powielasz odcinek "Bogacz" z tą różnicą, że w podejrzany sposób wzbogacił się Boczek a nie Paździoch. Ale czekam na następne części - może się mylę i dalszy ciąg mnie pozytywnie zaskoczy?
Rzeczywiście, ten motyw to powielanie odcinka ''Bogacz'', ale wiesz, chciałem poprzez taki przykładowy odcinek zobaczyć, jak wam się podoba mój sposób robienia odcinków
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Dla mnie na plus jest to iż miałes checi do zrobienia czegoś.Minusów nie dostrzegam bo dla mnie liczy się chęć pokazania swego dzieła i wyszlo w sumie ok.Tak że działaj dalej
Ostatnio zmieniony przez AdaśM 2010-05-30, 22:51, w całości zmieniany 1 raz