Nie powstał jeszcze żaden temat o stylu, a więc ja rozpocznę:) Co sądzicie o współczenej modzie, jaki jest Wasz styl, jakie trendy teraz obowiązują:) Zapraszam do dyskusji dziewczęta, ale fajnie by było gdyby i chłopcy podzielili się swoimi spostrzeżeniami:)
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Ja nie interesuję się modą. Noszę takie ubrania, które mi się podobają, a nie takie, jakie są obecnie modne . Nawet nie wiem, co jest teraz modne... Wiecie, mieszkam na wsi, do szkoły też chodzę na wsi, a tam takie rzeczy nie obchodzą żadnej dziewczyny. Zresztą tu gdzie ja mieszkam, mało osób ma pieniędze na modne ubrania . A mnie jak już pisałam - niezbyt interesuje moda .
Ja też ubieram się jak lubię, zresztą wcześniej już to pisałam. Często noszę jakieś swetry i ciemne spodnie. Nie lubię wyróżniać się zbytnio swoim ubiorem i zwracać nim na siebie uwagę innych. Poza tym tak mi się podoba
Ja ubieram się tak jak mi się w danej chwili podoba, jeśli chodzi o spodnie to nosze albo jeansy albo dresy, zawsze mam na sobie koszulkę z krótkim rękawem, bluzy lubię tylko i wyłacznie z kapturem i to chyba na tyle.
Wysłany: 2011-05-14, 20:50
No pewnie. Po co sie ubierac w jakies podziurawione spodnie i dodatki od Francuzów, jak można sobie kupić ladne, stonowane i pasujące do naszego gustu ciuchy :) Nie każdy musi być modny, najważniejsze to, to by się dobrze czuć w naszych ciuchah ponieważ (wierzcie lub nie) wplywają one na nasze poczucie humoru :) Nie mowie juz o kolorze iz ''czarny'' to pech, kolor zaloby itd. Kiedys pamietam, zalozylem (dla zabawy xD) bialy staniczek i różową spudniczkę i się czulem jak moja mama (nie, gejem nie jestem :P).
Ja uwielbiam rock i lubię styl wokalisty VIDEO dlatego lubie nosić rurki,bluzka z krótkim,jak jest ciepło i mocno slońce grzeje to stylowe okulary przeciwsłoneczne i torba przez ramię