Straszliwa tandeta. Nie dośc, ze kolor zupełnie nie odpowiada to jeszcze strasznie niedokłądnie. Ktoś niezorientowany pomysli ze to przypadkowy napis, zupełnie niezwiązany z ŚWK.
Wiecie może jakie piwo mogło być oklejone mocnym fullem w tych pierwszych odcinkach tzn chodzi mi o odcinki takie jak kiepski czarnowidz kiepskie żarty itp bo wiem że np na początku "Właścicieli" było oklejone piwo Cooler i widoczny napis "nowo ść" było ono równierz w "Śniętej Królewnie" bo już później to cały czas oklejali tatrę chociaż wcześniej myślałem że te puszki są oryginalne produkowane tylko na potrzeby serialu...
Wiecie może jakie piwo mogło być oklejone mocnym fullem w tych pierwszych odcinkach tzn chodzi mi o odcinki takie jak kiepski czarnowidz kiepskie żarty itp bo wiem że np na początku "Właścicieli" było oklejone piwo Cooler i widoczny napis "nowo ść" było ono równierz w "Śniętej Królewnie" bo już później to cały czas oklejali tatrę chociaż wcześniej myślałem że te puszki są oryginalne produkowane tylko na potrzeby serialu...
a takie coś jak znaki interpunkcyjne wiesz co to jest?
Wysłany: 2011-06-18, 01:11
Johnny Cage napisał/a:
Napewno wie. Przynajmniej zaczął zdanie z dużej literki, co tu u Ciebie tego nie widać.
A Ty od kiedy jesteś tu moderatorem? Już Ci pisałem upomnienie przy którymś poście, żeby posty łamiące regulamin zgłaszać przez system zgłoszeń a nie opieprzać użytkownika, bo od tego jesteśmy tu my.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
a ja wam powiem tak. pare lat temu u mnie w worku z puszkami pojawiła sie puszka mocnego fulla ale zgnieciona była wiec postanowiłem niezabierac teraz żałuje, ale mały byłem i z tego co pamietam to nie wygladała tak jak z tego linku co ktos podał tzn przede wszystkim nie bylo tych napisow pod napisem MOCNY FULL. W ogóle wyglądała jak oryginał
Ale jak to było? Najpierw pojawiło się piwo "Mocny Full" w sprzedaży i później zaczęli kręcić Kiepskich czy odwrotnie?
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Ostatnio zmieniony przez Qba 2011-07-10, 15:02, w całości zmieniany 1 raz
Ale jak to było? Najpierw pojawiło się piwo "Mocny Full" w sprzedaży i później zaczęli kręcić Kiepskich czy odwrotnie?
Piwo bodajże wyprodukowano na potrzebę serialu. Później przez jakiś czas jeszcze było w sprzedaży choć niby Browar w Piotrkowie Tryb. jakieś złamał zasady i skończyło się eldorado
Gdyby poprosili o zgodę na produkowanie tego piwa, to nie było by problemów, no ale cóż. Kiedyś chciałem sobie wydrukować takie naklejki z napisem Mocny Full i nakleić sobie na puszki po piwie, ale jakoś mi się nie chce
Ale chyba kiedyś jeszcze na początku serialu produkowano takie piwo o tej samej nazwie Ta sama sytuacja dotyczy serialu "Ranczo", w którym bohaterowie piją wino "Mamrot", które kiedyś stało na sklepowych pułkach zachęcając przy tym do obejrzenia serialu i odwrotnie. No kto nie chciałby napić się ze słynna ławeczką i to jeszcze tego co oni piją z takim smakiem?
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
gafik3, po emisji serialu przez krótki czas piwo o takiej nazwie było dostępne w sprzedaży, zostało jednak wycofane z powodu naruszenia przez producenta piwa praw autorskich należących do autorów serialu (produkowane było przez Browar Kiper w Piotrkowie Trybunalskim).
(produkowane było przez Browar Kiper w Piotrkowie Trybunalskim).
15 km ode mnie ^^
Sam tego nie pamiętam, któryś ze starszych kolegów mi opowiadał że u nas w Sulejowie, w którymś z barów na półkach widział właśnie Mocnego Fulla