MMA demoralizuje młodzież? Ciekwe, jak takie nudziarstwo może demoralizować młodzież? Wrestling (wwe) demoralizuje młodzież, a nie jakaś tam walka dziewczynek typu mma...
Człowiek ma wolna wole i kazdy ma prawo ogladac to co mu sie podoba, zbyt duza restrykcyjnosc rodzicow przynosi skutki odwrotne od zamierzonych, mozecie spokojnie ogladac. Jedyne co demoralizuje to zle towarzystwo najczesciej wynikajace z patologii...
Człowiek ma wolna wole i kazdy ma prawo ogladac to co mu sie podoba, zbyt duza restrykcyjnosc rodzicow przynosi skutki odwrotne od zamierzonych, mozecie spokojnie ogladac. Jedyne co demoralizuje to zle towarzystwo najczesciej wynikajace z patologii...
Zgadzam się. Każdy ogląda co chce. Ale jak idę ulicą i widzę kolesi, którzy zachwycają się motywami z WWE na telefonie, to trochę mi się niedobrze robi. Wiem, że można za czymś szaleć, ale nie którzy robią to z dużą przesadą.
Zgadzam się. Każdy ogląda co chce. Ale jak idę ulicą i widzę kolesi, którzy zachwycają się motywami z WWE na telefonie, to trochę mi się niedobrze robi. Wiem, że można za czymś szaleć, ale nie którzy robią to z dużą przesadą.
Taki typ 'mezczyzn' chociaz moze lepsze okreslenie to 'osobnikow płci meskiej' jest rownowazne 'dziewczętom' tfuuu raczej 'osobniczkom plci zenskiej' słuchajacych na telefonie komorkowym disco polo... swoja droga Kiepscy dla nas są śmieszni, ale gdyby przyszlo nam wychowywac sie w takiej rodzinie mysle ze nie do konca byloby to fantastyczne przezycie. pzdr