Witam. Powyższe paczki są opatrzone hasłem. Ktoś je zna może? Jeżeli nie, to ma ktoś linki odcinków Miodowych Lat (ale nie w formacie flv) Byłbym za jedno lub drugie niezwykle wdzięczny
Pamiętam czasy, gdy Miodowe lata i Kiepscy królowali wśród seriali komediowych....już jako mały brzdąc oglądałam obydwa w sobotę o 20.00 na Polsacie
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Genialny serial, z polskich razem ze starymi odcinkami ŚWK mój ulubiony. Chociaż też tylko do czasu wywalenia/odejścia aktorki grającej Alinę, bo później to już "nie to samo".
Genialny serial, z polskich razem ze starymi odcinkami ŚWK mój ulubiony. Chociaż też tylko do czasu wywalenia/odejścia aktorki grającej Alinę, bo później to już "nie to samo".
Właśnie, jakoś te zmiany aktorów w serialach zawsze je psuje........tak było również w Pierwszej Miłości po zamianie Pawła.....póżniej już się tego nie chce oglądać
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
super serial który miał dobry początek piękną kontynuacjęale straszny koniec)chodzi mi o całkiem nowe lata miodowe które miały być kontynuacją serialu a były klapą i to talną.Wielka szkoda że przestali to kręcić przecież obok kiepskich i 13 posterunku był to najlepszy produkt polsatu.
Świetny serial komediowy. Dawka humoru na każdym kroku, normalnie nie można przestać się śmiać I co? W większości odcinków wystarczyły tylko dwie, trzy postacie, aby rozśmieszyć widzów. Szkoda, że nie tworzą już takich seriali, bo polsatowskie gówno trzyma obecnie bardzo niski poziom (było już to widać po Całkiem nowych Latach Miodowych).
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2010-07-04, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
Oglądam teraz codziennie o 18, teksty i gra aktorska świetne. Humor na podobnym poziomie co ŚWK, ale temu serialowi nie można zarzucić, że śmieszą wulgaryzmy.
Miodowe lata to świetny serial, obok ŚWK oraz Buły i spóły jest to mój ulubiony polski serial komediowy. Najlepsze odcinki były do czasu, gdy Alinkę grała Agnieszka Pilaszewska, bo po zmianie aktorki nie było już ''to samo'', o czym wspominał The Fear.
Jedno mnie dziwi - jak to możliwe, że tak genialnego serialu do tej pory nie ma na ipli?
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Jedno mnie dziwi - jak to możliwe, że tak genialnego serialu do tej pory nie ma na ipli?
Kiedyś się ich e-mailowo zapytałem i odpowiedzieli, że w pierwszej kolejności dodają polskie materiały. Pewnie więc chodzi o to, że "Miodowe lata" powstały na podstawie jakiegoś brytyjskiego serialu i musieliby mieć pozwolenie (a więc prawdopodobnie wyłożyć kapuchę). No cóż, dobre i to, że chociaż w innych miejscach w internecie można ten wspaniały serial obejrzeć/ściągnąć.
Świetny serial który powstał na podstawie amerykańskiego a nie jak błędnie w tym temacie podano brytyjskiego serialu Honeymooners . Oto pierwszy odcinek z 39 klasycznych odcinków HM { Zamiast Krawczyk i Norek występują Kramden i Norton}. Wszytskie inne są też na Youtubie . Kolor orginalny czarno-biały w wydaniu na DVD jest już koloryzowana wersja. Nie ma jej jednak na Youtubie.
Ralph Kramden (Jackie Gleason)
Edward "Ed" Norton (Art Carney)
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
_________________ Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju! - Stefan Kisielewski
Ostatnio zmieniony przez WWEF 2011-04-06, 11:44, w całości zmieniany 3 razy
Tak to prawda żeby zejśc z kosztów {zyski z biletów , no i w teatrze są niższe pensje dla aktorów niż w TV} . Solorz nigdy nie lubił dużo płacić za produkcję. Czasami nawet brał za darmo a producentom radził szukać sponsorów { których potem wymieniano w napisach końcowych} . Wszyscy byli zadowoleni bo każdy cos z tego miał.
Ryszard Krajewski, późniejszy założyciel i obecny prezes Superstacji , producent Familiady dla TVP2 :
Cytat:
Piotr (tego imienia używają tylko osoby blisko zaprzyjaźnione z Solorzem) programy brał, ale za nie nie płacił – wspomina Krajewski. – Każdemu mówił: szukaj sponsora. Więc szukaliśmy i znajdowaliśmy, i każdy był szczęśliwy. Solorz, bo miał programy za darmo, my – bo dostawaliśmy pieniądze od sponsorów, i ci ostatni, bo w zamian w Polsacie ukazywały się ich reklamy. Polsat zapoczątkował też, nieznaną wcześniej w Polsce, praktykę niepłacenia gościom i ekspertom za udział w programie.
_________________ Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju! - Stefan Kisielewski
Ostatnio zmieniony przez WWEF 2011-04-12, 10:14, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2011-05-14, 21:35
Bardzo lubię ten serial Karol i Tadzio mają super pomysly, a moim ulubionym bohaterem jest tutaj Tadzio Ma świetne poczucie humoru, zna się na rzeczy itd Za Karolem nie przepadam, ale nie pogardzilbym nim. Oboje tworzą świetną parę, i jeden bez drugiego nie ma sensu. Naprawdę genialne przedstawienie postacii
Z moich ulubionych aktorek to jest to raczej Katarzyna Żak. Nie wiem co wy do niej macie, ale jak patrzę na komentarze na YT to mam ochotę tak walnąć komuś w pysk, rzygać się chcę jak się tylko slyszy same negatywy odnośnie Katarzyny Żak. Ja bardzo lubię tę aktorkę.
Szkoda tylko że serial ten już nie jest nadawany. Jednak gdyby byl, to chcialbym zeby wrocila do obsady p. Pilaszewska (ale nie do roli Aliny) przebrana za kogos by nikt nie mogl jej rozpoznać A Dorota Chotecka też niezla babka ;D Szczegolnie jej serialowa ''Danka'' haha xD to parodia ''Heleny'' z ŚWK