1997: Charakter, jako Overbuurman
1999 - 2009 Świat według Kiepskich, jako Halina Kiepska
2004: Fala zbrodni, jako właścicielka restauracji (występ gościnny)
2006: Fala zbrodni, jako Matka Asi (występ gościnny)
2007: Sztuczki, jako Matka Violki
Ja do niej nic nie mam , jedynie w tych nowych odcinkach nie tyle co często występuje tylko odcinek skupia się na niej , zostawiając w tyle Ferdka i spółkę.
_________________ No to cyk, jak powiedział budzik do zegarka.
Najciekawsze jest to że urodziła się w Legnicy tam gdzie mieszka moja ciotka poza tym ja również nic do niej nie mam teraz trochę sztucznie gra ale to się wytnie...
Pani Marzena bardzo dobrze odgrywa swoją rolę, chociaż robiła to lepiej kiedyś niż teraz.
Moja ocena kiedyś 9 / 10
Ocena teraz 8 / 10
Moja taka sama ocena (może nawet 10/10, bo moim zdaniem grała naprawdę praktycznie doskonale), z tym że tylko ocena "kiedyś", bo teraz dałbym jej 1/10. Obecnie absolutnie najsłabszy i najbardziej wkurzający aktor jak dla mnie, to już Ferdek z tymi żałosnymi sztucznymi włosami był lepszy.
Ostatnio zmieniony przez The Fear 2010-01-09, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
Rzeczywiście Pani Marzena odgrywa teraz swą rolę dużo słabiej niż kiedyś. Dawniej grana przez nią Halinka to była taka fajna, żywiołowa kobitka. Bardzo dobre były jej dialogi z Ferdkiem, a obecnie są nudne i monotonne.
Moja ocena kiedyś 9/10
Obecnie 5/10
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Własnie czy ona jest idealną odtwórczynią serialowej Haliny? Z perspektywy wyglądu na pewno scenarzystom przyswiecała idea typowej Polki - blondynki. Z drugiej strony jej postać mnie chyba nigdy nie rozśmieszyła, ale taka też jej rola. Ma chłodno patrzec na pomysły bezrobotnego męża. Myśle ze rónie dobrze jej rolę mogłoby zagrać wiele aktorek i poziom na tym by nie stracił. Nie kojarze jej z jakiejkolwiek innej produkcji...