Własnie czy ona jest idealną odtwórczynią serialowej Haliny? Z perspektywy wyglądu na pewno scenarzystom przyswiecała idea typowej Polki - blondynki. Z drugiej strony jej postać mnie chyba nigdy nie rozśmieszyła, ale taka też jej rola. Ma chłodno patrzec na pomysły bezrobotnego męża. Myśle ze rónie dobrze jej rolę mogłoby zagrać wiele aktorek i poziom na tym by nie stracił. Nie kojarze jej z jakiejkolwiek innej produkcji...
Wiesz masz racje ale dobrze gra i pasuje na tą role ale jestem sobie wstanie wyobrazic, jak kto inny ją gra w przeciwieństwie do innych aktorów. Takze Mariolke, równie dobrze mógłby zagrac kto inny.
Własnie czy ona jest idealną odtwórczynią serialowej Haliny? Z perspektywy wyglądu na pewno scenarzystom przyswiecała idea typowej Polki - blondynki. Z drugiej strony jej postać mnie chyba nigdy nie rozśmieszyła, ale taka też jej rola. Ma chłodno patrzec na pomysły bezrobotnego męża. Myśle ze rónie dobrze jej rolę mogłoby zagrać wiele aktorek i poziom na tym by nie stracił. Nie kojarze jej z jakiejkolwiek innej produkcji...
Wiesz masz racje ale dobrze gra i pasuje na tą role ale jestem sobie wstanie wyobrazic, jak kto inny ją gra w przeciwieństwie do innych aktorów. Takze Mariolke, równie dobrze mógłby zagrac kto inny.
Co do Mariolki. Ona na poczatku produkcji byłą po prostu piękna i zgrabna. Dlatego dostałą rolę. Miała to być pewna siebie nastolatka, kręcaca chłopaków wokól palca i bujająca w obłokach. Obecenie Mariolka jest po prostu brzydka i w obecnej potaci na pewno roli by nie dostała. Mariolka pasowała też idealnie - blondynka po mamusi - chociaz absolutnie nie podobna (inne kosci policzkowie itd).
Tak? A skąd on wie, że teraz by tej roli nie dostała? Ty też to wiesz?
PODEJRZEWAM. Jej gra znacznie się pogorszyła, nie jest już aż tak ładną kobietą, a i lat nieco przybyło (więc nie dostałaby roli nastolatki). Moje argumenty. Źródła Ci niestety nie dam, bo to są tylko przypuszczenia.
Dan-TuTenCham ma rację, to nie jest temat na głupie spory, tym bardziej nie w tym temacie.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-05-22, 19:35, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-05-25, 05:37
Ojezu, dajce se siana i wyluzujcie kitę <== jak powiedziala Mariolka
Co do p. Kipiel, to bardzo podoba mi się sposob w jaki gra Halinkę Przyznam się iż to jedyna żeńska postać do ktorej nigdy, ale to przenigdy nie mialem zadnych zastrzeżeń. Mi to ona jest obojętna. O !
Natomiast co do p. Mularczyk to proponuję wejść do tematu o niej i tam się wypowiadać, a nie administracji dupę zawracać jakąś klotnią o p*&$#@lach.
Pozdrawiam.
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2011-09-11, 23:56
Ostatnio natknąłem się na panią Kipiel-Sztukę w filmie "Byzuch 2, czyli rewizyta". Otwarłem szeroko oczy, myśląc sobie - przecież to po śląsku, a jaki tam z niej hanys.
Jest to amatorska produkcja (choć chyba wydana na DVD), opowiadająca o wyprawie Ślązaków do Niemiec, całość po naszymu, czyli gwarą śląską. P. Kipiel nie udawała godki, mówiła polszczyzną - w serialu "grała" rolę nauczycielki (pierwszoplanową).
Generalnie film bardzo słaby w porównaniu do części pierwszej, dużo scen improwizowanych, "aktorzy" się chichrają bez przerwy a pani Marzena wypadła po prostu tragicznie - budziła uśmiech politowania, zresztą jak cała ta produkcja. Są zwiastuny na youtubie
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2011-09-12, 00:00, w całości zmieniany 3 razy
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-12, 23:05
ostatnio mignęła mi w relacji z WOŚP w Legnicy
licytowała jakąś czerwoną gwiazdę - pewnie z garnizonu sowieckiego w mieście zaje.ali
tu co nieco o tym http://www.lck.art.pl/ind...er_artykulu=522
Haha, co za tekst. Miałem takiego kolege, który mawiał 'powtór nie powtór, byle miał otwór', waszą dyskusje traktuje własnie w ten sposób. Troche trzeżwego myślenia. Chociaż może naprawde wzbudza u was wulkan pożądania
edit; no jasne potwór - szybko pisałem
_________________ *
Ostatnio zmieniony przez Maximus90 2012-01-23, 19:16, w całości zmieniany 1 raz