Pierwszy epizod: Umarł odbiornik, niech żyje odbiornik!
Grany przez: Barbara Mularczyk
Imię i nazwisko: Mariola Kiepska
Data urodzenia: 6 czerwca
Mąż: nie ma
Dzieci: nie ma
No tak ile w końcu ona ma lat wg mnie powyzej 19 wkońcu ten serial ma juz sporo lat a ona nie była na poczatku dzieckiem tak jak Kaja Paskalska z klanu..
Powiem tak: nigdy mi się ona nie podobała (w sensie jej gra), wszystkie sceny z nią były takie strasznie sztuczne. Jednak patrząc pod kątem teraźniejszych odcinków, można powiedzieć, że zbliżyła się ona aktorstwem do innych. Albo inaczej - pozostali aktorzy zbliżyli się do niej . Nie uważam więc, żeby aktualnie była gorsza od innych. Kiedyś faktycznie najsłabsza, teraz taka sobie.
Jej postać mi się podoba: typowa zadufana młodziezówka, a to że gra w Kiepskich to przypadek, więc nie ma co się dziwić, że jej nie idzie ta "gra"
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Wysłany: 2010-06-21, 05:41
creaultra napisał/a:
najsłabsza postać w serialu ;]
ani z tym
ferdzio120 napisał/a:
ten serial bez Marioli,wiele by stracił
ani z tym jakoś się nie mogę zgodzić
są dwie postaci, bez których chyba nie aż tak wiele by serial stracił, Mariolka właśnie oraz Paździochowa, tylko w obecnej chwili to wszystko już kompletnie sens by straciło gdyby ich zabrakło
Według mnie gra dobrze. Po prostu gra zblazowaną, na luzie dziewczynę olewającą wszystkich i wszystko dookoła. A kłopoty rodzinne ją nie obchodzą. I taką ma być.
Ostatnio zmieniony przez red51 2010-07-08, 14:44, w całości zmieniany 1 raz