Genialna, świetnie zagrana i bardzo charakterystyczna postac. Odcinek o Paździochu ,który bardzo zapadł mi w pamięc to "Tożsamośc Mariana" Normalna Paździochowa masakra
Pamiętam także że świetnie udawał kota w odcinku "Drapieżnik"
Dobry jest także w scenach łóżkowych odcinek "Żeby im gul skoczył"
Wysłany: 2011-05-17, 09:49
Wiadomo, Paździoch to menda ;D
Jako ciekawostkę dodam następujący filmik gdzie występują aktorzy z kiepskich ale nie koniecznie w swoich rolach :
http://www.youtube.com/watch?v=4s7fN7OThWM
Naprawdę ciekawe polecam obejrzeć.
A co do Pażdziocha, to w jednym z odcinków narobił bałagan pod kiblem a na administrację zganiał xD niezły jest.
Wiek: 17 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 217 Skąd: Liverpool
Wysłany: 2011-05-17, 11:14
GordVadosska napisał/a:
Wiadomo, Paździoch to menda ;D
Jako ciekawostkę dodam następujący filmik gdzie występują aktorzy z kiepskich ale nie koniecznie w swoich rolach :
http://www.youtube.com/watch?v=4s7fN7OThWM
Naprawdę ciekawe polecam obejrzeć.
A co do Pażdziocha, to w jednym z odcinków narobił bałagan pod kiblem a na administrację zganiał xD niezły jest.
A co do Pażdziocha, to w jednym z odcinków narobił bałagan pod kiblem a na administrację zganiał xD
To było w odcinku "Radny".
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Ostatnio zmieniony przez Qba 2011-05-17, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie moge wyobrazić sobie tego serialu bez mendy Pażdziocha.
Tak bez paździocha ten serial nie mialby największego sensu. Kto by przynosil do kiepskich wódkę o 3 w nocy. Z kim ferdek by gnoil boczka i scigal się do kibla.
_________________ Yoka do domu! Niech se rodzinki kręci ale nie Kiepskich!
Tyle że Paździoch już nie jest aż taki mendowaty jak kiedyś.
że Cyc opuszcza Rodzinę.
i kompletnie poje**ny.
Wysłany: 2011-05-25, 05:55
A dla mnie to zawsze byl i jest i pozostanie ''mendą''. Bardzo dobry przyklad pokazal w jednym odcinku gdzie nasmiecil przed kiblem i zganial na administrację że nie robią tu porządkow. Czyli krotko mowiąc to on nie ma sumienia, i bodajże pójdzie za to do piekla. Mowie o bohaterze, nie o aktorze. W pierwszych odcinkach zaś, wydawal sie wporządku, a teraz to nic tylko ciągnie Ferdka na flaszkę i gadają o d*&ie marynie ;/ Wymiotować się już chcę, to takie nuuuudne że, o ja ;/
W pierwszych odcinkach zaś, wydawal sie wporządku,
Moim zdaniem w pierwszych odcinkach włąsnie był największą mendą - każdy pomysł kiepskich chciał zdusić w zarodku i osiągnąc korzysc. To on 'kablował' i straszył konsekwencjami. W nowszych odcinkach to on sie stał nachalnym gosciem u kiepskich, który sponsoruje Ferdkowi wódke w zamian za wysłuchanie swojego p*&$#@lamento.
Tak jak wszyscy również i Paździoch się zmienił. Na początku był mendą, kłócił się z Ferdkiem kto pierwszy skorzysta z prywatnej publicznej toalety, kradł jego pomysły biznesowe itp. Później zaczął coraz częściej przychodzić do niego w nocy z wódką, przestał z nim rywalizować, ogólnie widać, że to nie ten sam Paździoch.
że Cyc opuszcza Rodzinę.
i kompletnie poje**ny.
Chętnie bym zobaczył, jakiś odcinek w którym Paździoch, znowu zrobiłby jakiś totalny armagiedon i chamstwo w państwie Dawno czegoś nie knuła menda bazarowa
Raczej nie pogodzili się, bo o tym mowy nie było żeby się nagle zaczęli lubić tylko tak trochę zamknęli ten wątek.
że Cyc opuszcza Rodzinę.
i kompletnie poje**ny.
Wiek: 17 Dołączył: 28 Lut 2011 Posty: 382 Skąd: Miasto w Koronie
Wysłany: 2011-06-30, 16:08
Własnie tego mi bardzo brakuje: mędy pazdziocha, która zawszem podsłucha zawsze pójdzie i doniesie na kolegium... podkradnie jakis pomysł (jak Waldkowi w odcinku Akademia umiejetności)
_________________ "Wam sie wszystkim oczy otworzą, jak mnie sie zamkną"
O 99' zmieniło się zachowanie wszystkich bohaterów, niestety u każdego na gorsze. Paździoch teraz przychodzi do Ferdka na wódkę o 3 w nocy, gadają se i to już zupełnie co innego co kiedyś.
że Cyc opuszcza Rodzinę.
i kompletnie poje**ny.
Był w odcinki "Właściciele" właścicielem prywatnej publicznej toalety, ale nie mógł przechodzić przez korytarz, który był własnością Ferdka . Wtedy był większą mendą niż teraz.
że Cyc opuszcza Rodzinę.
i kompletnie poje**ny.
Ostatnio zmieniony przez Qba 2011-07-09, 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Marian Janusz Pażdzioch to jest "Menda Bazarowa i złodziej". W jego rolę wciela się Ryszard Kotys. Postać przez niego grana bardzo mi się podoba
_________________ Boczek : panie pan to jakiś dziwny jesteś
Ferdek : panie dziwne to jest gówno jak nie śmierdzi
Jan Maria Rumba Rozpór
Pić albo nie pić oto jest kurde pytanie
panie gdzie jest moja renta babki !!!!!