zagrał w odcinkach 15.Wal Magistra-jako jeden z magistrów 57.Magister jego mać-jako magister 54.Cegła Gutenberga-jako profesor 86.Kantry kurde-jako uczestnik imprezy 106.Witamina G-jako magister 124.Krwawy sport-jako sędzia walk ślimaków (w bazie filmpolski.pl jest popełniony błąd gdyż wpisali go w odcinek 103) 217.Krytyk-jako Bączyński 241.Fryzjer-jako klient
Świetnie grał Magistra, ale jeszcze lepiej tą ciotę z odc. Fryzjer Genialny aktor
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Genialny aktor! Zarąbiście zagrał we fryzjerze no i oczywiście wmagister jego mać jak ktoś już tu wspomniał znakomicie pasuje do Kiepskich szkoda żenie dają go w nowszych odcinkach
Wiedziałem że skądś go kojarzę. Fryzjer genialna rola, dobra w kantry kurde, i magisterki też mu dobrze wychodzą. Teraz chętnie widziałbym go w jakimś odcinku.
Do kiepskich pasuje idealnie, ordynarna twarz i te magisterskie - bezowocne - spojrzenie. Jak dla mnie zawsze wnosił duzo do serialu, chociaz jego postac mnie wkurzała (jak w odcinku magister jego mać - za bardzo wtedy podpadł Waldkowi i Ferdkowi) - ale to świadczy tylko dobrze o roli jaką grał .
Ona jest fantastyczny Najlepszy był w odcinku "magister jago mac"
Najlepiej jak Halinka go broniła a Waldek i Ferdek go zaczepiali.
Gra bardzo dobrze i do tego jago wygląd bardzo mi pasuję
Ogólnie więcej odcinków gdzie jest jakiś gośc itp.
Marek Konopczak to jak dla mnie zaraz obok Mariusza Czajki ulubiony aktor epizodyczny. Świetnie nadaje się do odgrywania ról wszelakich magisterków i inteligentów. Jego rola w odcinku "Magister jego mać" sprawiła, że ten odcinek mogę oglądać w nieskończoność. Znakomicie wcielił się również w rolę Bączyńskiego oraz genialnie zagrał kolegę Boczka w odcinku "Fryzjer".
Postaci jakie grał w ŚWK same prosiły się o łomot.
Jak się okazało że nie miał czym zapłacić za imprezę "Kantry" to aż mi się nóż w kieszeni otworzył. Magisterek też wnerwiający. Przekonywująco grał.