Szczerze, to większej beznadziei ostatnio nie widziałem. W ogóle mnie to nie śmieszy. Obejrzałem kiedyś, żeby móc wydać opinię i stwierdzam, że to zupełnie nie dla mnie. Nie śmieszy mnie to.
Bardzo przyjemny serial, choć nie wiem czy wybranie "małżeństwo vs rodzice" jako głównego wątku było dobrym pomysłem (pewnie oglądalność była niewielka...).
W każdym razie i tak bardziej mi się podoba od obecnych odcinków Kiepskich.
Ostatnio dużo oglądałem ten serial na Ipli i w Polsacie 2 i muszę przyznać, że jest naprawdę niezły. Ale to jest pomysł, który szybko się wyczerpuje. Jednak ukończenie go na 30 odcinkach sprawiło, że jego poziom nie spadł i pozostał w pamięci widzów jako udana produkcja.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Świetny serial, zawsze oglądam w niedzielę o 17.00 i mam niezły ubaw
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Od paru dni lecą powtórki tego serialu na Polsacie o 12.55, postanowiłem więc któregos dnia włączyć i zobaczyć i stwierdzam, że ten serial jest genialny. Te wojenki Czajków i Sroków? po prostu mnie miażdżą. do dziś nie wiem dlaczego nie oglądałem tego serialu jak go puszczali premierowo w telewizji. Co do Karolaka, to w tym serialu zagrał świetnie.
Serial był bardzo fajny aż dziw ze nie zdecydowali się na kontynuację
_________________ Jezu to znowu się stało
Zakochałem sie aż mnie coś zabolało,
Tylko zdaleka jej ciało,
A sam widok to dla mnie za mało,
Ona uśmiecha się do mnie
Swoją drogą zwróćcie uwagę na to, z jaką dokładnością odcinki zostały nakręcone. Każdy odcinek trwa równe 22 minuty, lub 22 minuty i 1 sekundę. Na ipla możecie sprawdzić
Swoją drogą zwróćcie uwagę na to, z jaką dokładnością odcinki zostały nakręcone. Każdy odcinek trwa równe 22 minuty, lub 22 minuty i 1 sekundę. Na ipla możecie sprawdzić
Takie są wymogi Polsatu. Kiepskich to też dotyczy od dwieście któregoś odcinka.
Super serial, ale jego formuła szybko się wyczerpała. No bo ile można ciągnąć wątek teściów i zięcia/synowej? Ale te 30 odcinków było super.
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Super serial, ale jego formuła szybko się wyczerpała. No bo ile można ciągnąć wątek teściów i zięcia/synowej? Ale te 30 odcinków było super.
Z jednej strony trochę żal, że taki świetny serial tak szybko się skończył, a z drugiej strony to chyba dobrze, że nie kręcili dalszych serii, bo zrobiłaby się z tego taka "Moda na sukces".
"Mamuśki" są u mnie na trzecim miejscu oglądalności: po "Kiepskich" i "Miodowych latach".
Obie rodziny są bardzo śmieszne. Szczególnie rozwala mnie Karolak i Celińska. Np. w tym jak wizułowali swoje pragnienia co ten telewizor, samochód i dom na kominek powiesili(zdjęcia) a Rysiu(karolak) chciał sobie plakat dziewczyny powiesić a mamusia go zwaliła. I dobra jeszcze ta babka co przychodzi po haleczke Beatrycze i jak ten Karolak w tym sklepie z bielizną siedzi. Nie no super serial książke by można napisać z pochwałami dla niego. Ogólnie w tych czasach to sie ansuwa taka myśl "Jest Karolak, jest zabawa"
_________________ "to nie jest śmieszne to jest tragiczne"
"Helena nie popisuj się..."
Najbardziej spodobały mi się odcinki z podróżą poślubną (odc. 9) i pielgrzymką do Częstochowy (odc. 28). Ale inne też były bardzo dobre, głównie dzięki świetnej grze aktorów i znakomitej obsadzie.
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.