Wiek: 17 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 217 Skąd: Liverpool
Wysłany: 2011-06-15, 02:39
*fajna aktorka .
Wysłany: 2012-03-25, 14:41
Cóż, również uważam, że Malinowska to postać zbędna. Jedyny jej śmeszny występ jaki sobie przypominam to odcinek "Uczeń Czarnoksiężnika". "Tylko mi nie chlać za sklepem i nie szczać przed sklepem, albo odwrotnie".
A poza tym to tylko wkurza. Na minus.
Też mnie wkurza , szczególnie w odc. ''Trzystu'' ... Ciągle przeszkadzała tą swoją herbatką ... Rzeczywiście postać zbędna , tak samo jak sceny ''U Stasia''
Malinowska raczej nie należy do lubianych przeze mnie postaci. Niezbyt wiele wnosi do serialu. Nie usłyszałem od niej śmiesznych tekstów. Słaba postać.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Taka se wścibska baba. Nic nie wnosi do serialu. Kolejna zapchajdziura po Kozłowskim i Badurze. Zgadzam się z Ferdkiem K, że dobrze byłoby, gdyby jej nie było.
Taka se wścibska baba. Nic nie wnosi do serialu. Kolejna zapchajdziura po Kozłowskim i Badurze. Zgadzam się z Ferdkiem K, że dobrze byłoby, gdyby jej nie było.
Dla mnie Malinowska jest to postać zbędna, epizodyczna, równie dobrze gdyby jej nie było. Prawie w ogóle nie występuje, a nawet jeśli to tylko w greenboxie sprzedaje wino Badurze, piwo Ferdkowi lub powie parę słów i na tym koniec. Ale czy naprawdę ŚWK ma się składać właśnie z TAKICH postaci? Ona wypełnia tylko czas, aby jakoś wypełnić te ponad 20 minut odcinka, wiec jest tylko zwykłą zapchajdziurą . Ona najzwyklej w świecie nie pasuje do tego serialu, a została wpisana w szereg aktorów w nim grających .
Ostatnio zmieniony przez Sheina 2012-04-30, 19:02, w całości zmieniany 2 razy
Zgadzam się z Ferdynand K., pan Stasio jest lepszy od Malinowskiej bo ze Stasia można się przynajmniej pośmiać np.z jego min albo jak kuleje ,a Malinowska to taka postać neutralna tzn.jest bo jest .
_________________ Bieresz pan czy nie bieresz bo jak pan nie bieresz to ja biere.