Mi też się podoba chociaż na ipli oglądam Telewizyjne Biuro Śledcze bardziej mnie ciekawiło i też tam prowadził ten program Malanowski nie wiem jak on ma na imię nawet w którymś odcinku Telewizyjnego Biura Śledczego był mój Wałbrzych kręcony w 2000 roku.
Pierwsze odcinki były sztuczne, naciągane itp. Później była seria całkiem niezłych odcinków, ale po dodaniu nowych detektywów (Mandes i Rembacz, a w serialu Orlik i Dębska) serial już się zepsuł totalnie.
Pomysły niezłe, ale cała reszta do dup*. W11 jest dużo lepsze przynajmiej nie jest taki sztuczny.
Najabrdziej mnie denerwuje Malanowski,który zgrywa takiego pewniaka w każdych sytuacja ogółem 3/10
Nie no już wolę Malanowskiego od W11, które naprawdę moim zdaniem to drętwe gówno, a sama osoba Malanowskiego już wzbudza kontrowersje.....i oto chodzi!
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Kocham ten serial. Jest super, tylko nie lubię asystentki Magdy Dębskiej. Gra bardzo sztucznie. Powinni ją wyp*erdolić na zbity pysk.
No, gra ją Magdalena Rembacz, i też nie znoszę tej aktorki.
A oceniając serial mógłbym zwyczajnie tylko zarzucić tym filmikiem: http://www.youtube.com/watch?v=1zTk_azzVk4, ale dodam, że jednak wolę to od W11, które to jest jeszcze gorsze.
nie lubie takich seriali
telewizja w takich serialach ostro kłamie wciska kiche tak samo jak w 11
wsystko to jest powiązane żeby omamić człowieka jaka to policja dobra i te dedektywy wszystkie
Detektywi robią to odpłatnie i wierz bądź nie, ale tak jest naprawdę. Jeśli nigdy nie korzystałeś z usług detektywistycznych, to nie wypowiadaj się na ten temat.
Malanowski i Partnerzy co ja tu mogę napisać myślę że brakuje tego typu odcinków w Polskiej telewizji natomiast i tak nigdy nie przebije jego poprzednika Telewizyjnego Biura Śledczego gdzie prowadził sam "Malanowski"