Wysłany: 2011-07-02, 20:55 Maciej Gołębiowski (Ziemowit)
Nie ma w tym dziale tematu o Ziomku, więc zakładam.
Ziemowit to bratanek Ferdka, syn brata Ferdka - Staśka z pierwszego małżeństwa, którego wujek Władek przywiózł Kiepskim. Pochodzi ze wsi. Słynne powiedzenie Ziomka to Kruca...
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Taa fajny, ale na dłuższą metę chyba by się nie nadał ;d W sumie mogli jeszcze jeden sezon z nim pociągnąć i tyle. "Nie oglądaj się za siebie bo ci z przodu ktoś przy****e" :D
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Może komuś się podoba ? Sam sobie np. Ale przyznam Ci racje,urodą chłopak nie grzeszy.Żukowski nie jest jakimś tam mega ciachem,ale prezentuje się jednak o wiele lepiej.
Gdyby on miałby na stałe zastąpić Waldka to ja po prostu nie wiem On mnie bardziej denerwuje niż Jolasia Wystąpił chyba w 4 odcinkach i w dodatku nie najlepszych
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"