Zarąbiście zagrał Ziomka. Ten jego niby pedalski głos... Cud, miód. Najlepsze było, jak siedział cały czas przed telewizorem i nie chciał od niego odejść. Dres też miał fajny.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2009-12-26, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Zarąbiście zagrał Ziomka. Ten jego niby pedalski głos... Cud, miód. Najlepsze było, jak siedział cały czas przed telewizorem i nie chciał od niego odejść. Dres też miał fajny.
Ja też uważam, że Ziomek był spoko, tylko czemu większość tak go nie lubi? Ja myślę, że wcale nie wkurza was on sam w sobie, lecz to, że zastąpił na trochę Waldusia (tak pewnie byłoby z każdym innym aktorem), no ale było minęło, ja tam go lubiłem, odcinki 2 sezonu również.
Nie lubię tego aktora. Gdybym miał go przyrównać do kogoś z Kiepskich, to pewnie z Dariuszem Gnatowskim (Boczek) z obecnych odcinków - strasznie wkurza swoim zachowaniem, ale czasem, podkreślam - czasem, jest w miarę zabawny. A że za czasów Ziomka wszyscy jeszcze grali dobrze, to był najgorszym wtenczas aktorem w ŚWK moim zdaniem.
Jestem w szoku widząc te fotki Nie poznałbym go na ulicy. Mi się tam ziomek podobał, zdolności aktorskie to on ma. Spójrzcie na prywatne zdjęcia i wyobraźcie sobie role ziomka - nie ten gość, a to właśnie świadczy o dużym talencie.
_________________ 'Dziwne, to jest gówno, jak nie śmierdzi'
- true
Rola Ziemowita bardzo mi sie podobała, szkoda ze jego przygoda z serialem trwala tylko kilka odcinkow. Co ciekawe bardzo zmienil sie fizycznie (widzialem kiedys w plebanii ze mocno przypakowal ).
Czasami dobrze czasami źle ale epizodycznie był na plus
_________________ Oddaj mi pan moją grzałkę !
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-04-08, 21:41
widziałem go niedawno na żywo i muszę przyznać, że nieźle przypakował
jako Ziomek to takie chuchro było, a teraz kawał chłopa - niezbyt wysoki, ale ma potężne bary
Moim zdaniem jest to dobry aktor bardzo dobrze wcielił się w postać Ziomka tylko nie wiem dla czego prawie wszystkie odcinki jakie grał w kiepskich miały związane coś z fantastyką może jak by były innego rodzaju odcinki to może by go więcej osób lubiło.
_________________ Bieresz pan czy nie bieresz bo jak pan nie bieresz to ja biere.
Wysłany: 2012-04-09, 22:46
Nie przypadła mi do gustu postać kreowana przez niego w ŚWK. W innych rolach go nie widziałem, więc trudno mi go ocenić, jako aktora. W Kiepskich na zdecydowany "-".