Tak, zgadzam się. Zdecydowanie za rzadko występuje w Kiepskich. Był chyba tylko w trzech odcinkach (Rolki, czyli Total Gigant, Kreatura mody, Sylwester bez granic). Był naprawdę świetny, a jego teksty powalały na kolana. Super także tańczył w odcinku "Rolki, czyli Total Gigant". Bardzo podobają mi się jedy teksty typu "git zajawka", "wporzo płyn" itp. Lubię słuchać, jak mówi xD.
To Mariolki pasuje jak najbardziej. a przecież czasem ktoś młody też musi się pojawić w serialu . Strasznie mi się podobał, z chęcią zobaczyłabytm go w innych odcinkach. Może nie w każdym, ale tak... Średnio w co trzecim-czwartym.
Dzisiaj rano na Polsacie był z nim odcinek (Kreatura mody). Występował w tym odcinku co prawda krótko, ale rozmawiał trochę z Mariolką w salonie, w mieszkaniu Kiepskich.
Bardzo fajna postać.
No i te jego tekstu w stylu git zajawka,wporzo płyn.
Szkoda ,że zagrał tylko w 2 odcinkach (nie liczę tego odcinka z 2007 to to był raczej kudłaty niż łysy).
Bardzo rzadko występował, także nie mam konkretnego zdania na jego temat.
_________________ ...Przecież ku*** nie ślepi i nie głusi...
...Widzę co się dzieje słyszę co kto prawi
Tak naprawdę przeje**ne to mają w Jugosławii...
Piotrus, od miał tylko ksywę Łysy, a w rzeczywistości miał długie włosy w każdym odcinku.
Wiem chodziło mi raczej o to ,że w odcinku Sylwester bez granic aktor który grał łysego był tak sztywny.W pierwszych 2 odcinkach grał inny aktor który był takim luzakiem.
Ostatnio zmieniony przez Piotrus 2009-12-20, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Mnie się łysy najbardziej podobał w "Sylwester Bez Granic".
Mariolka dzwoni do łysego.
-Halo, łysy przychodź szybko, bo moje zgredziki szaleją.
-A w sadź se w d*&e te petrdy.
Kilka razy ten scenariusz się powtarzał, to było boskie. xD
_________________ Kiepski to najlepszy kumpel do browara !
Mi tam postać ta w odcinkach Kreatura mody i Rolki czyli total Gigant odpowiadała, hasła typu "W porzo płyn" skierowane do osoby Rozalii były nie podważalnie śmieszne .
Jednak na dłuższą metę nie widziałbym go w serialu.