Lubie go bardzo. Jeżeli ktoś obserwuje pierwszą miłość, to spójrzcie na jego gre w pierwszych odcinkach, a tych aktualnych. Widać, że na ten czas może zagrać każdą postać.
Widziałbym go w dobrej komedii lub śmiesznym serialu, ale też pasowałby do Lexa Luthera - najinteligentniejszego bohatera z serialu Tajemnice Smallville.
(oczywiście musiałby się zgolić na łyso)
_________________ 'Dziwne, to jest gówno, jak nie śmierdzi'
- true
Bardzo słabo go pamiętam z ŚWK. Występował tylko w nowych odcinkach, które oglądałem z wiadomych przyczyn tylko raz.
Za to widuję go często w Pierwszej miłości, gdzie bardzo go lubię, gdyż zabawnie gra Artura
_________________ Bresso!!!(!11
Ostatnio zmieniony przez jblaze 2011-03-17, 23:55, w całości zmieniany 1 raz
W Kiepskich zagrał przyzwoicie tylko w jednym odc."Krtytyk", jako prezenter telewizyjny...
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Dla mnie postac absolutnie obojętna. Aktor jednego serialu i nim pozsostanie (oczywiscie mam na mysli pierwsza milosc). W kiepskich gra ogony i tak powinno zostac, nic nie wnosi swoją grą...
Jak na mój gust to ten typ nie jest ani śmieszny, ani potrzebny w Świecie według Kiepskich. Nie lubię gościa i jego charakteru, tak pozostanie na zawsze.
_________________ Raz dobrobyt, a raz gnój, a ja na to kładę c**j
Zapowiadał się dobrze jako "statyw" w inscenizacjach 997 ale teraz to "masówka" których w dzisiejszych czasach bez liku - Mroczki, ci jego koledzy z serialu - to jedna liga panie.
W Kiepskich tyle się zapisał że w ogóle występował, niczym szczególnym się nie wyróźnił.
A ATM zamiast podrzucać aktorów z Pierweja Miłościa może użyczy choćby ułamek tych środków które idą na produkcję tego serialu do nakręcenia lepszych odcinków ŚWK ?
Ostatnio zmieniony przez Kizior 2012-01-14, 05:02, w całości zmieniany 1 raz