Lody na patyku – seria dziewięciu izraelskich komedii erotycznych wyprodukowanych przez izraelskich producentów Menahen Golan i Yoram Globus. Osiem pierwszych części powstało w latach 1978–1988. Filmy opowiadają przygody trójki szkolnych przyjaciół.
Ostatnio zmieniony przez sigi 2011-11-19, 11:27, w całości zmieniany 2 razy
Ne necie są po polsku, więc po co zaśmiecać forum jakimiś pierdołami po niemiecku co i tak nikt nie zrozumie (no chyba, że umie niemiecki komunikatywnie)?
Wysłany: 2011-04-02, 23:49
Johnny Cage napisał/a:
Ne necie są po polsku, więc po co zaśmiecać forum jakimiś pierdołami po niemiecku co i tak nikt nie zrozumie (no chyba, że umie niemiecki komunikatywnie)?
A ten jest? To daj mi link. Są użytkownicy tego forum, co nie mają problemu z niemieckim językiem. Dlatego na ich prośby to tutaj wrzucam.
A zaśmiecać forum pierdołami? Sam pomyśl co robisz.
A zaśmiecać forum pierdołami? Sam pomyśl co robisz.
Ja zaśmiecam? Nie zakładam postów o byle czym. To nie jest darkwarez.pl czy innego rodzaju peb.pl a WWW.FORUM.KIEPSCY.ORG.PL Przynajmniej tak ma w nazwie
Ręce opadają. Po to uczą w szkole niemieckiego, żeby można było coś z tego zrozumieć. Kto będzie chciał ten ściągnie. Niekiedy lektor brzmi tak kiczowato, że jest w stanie zepsuć dobry (np. Rodzina Soprano, wersja z kanału Universal) czy nawet najlepszy serial bądź film.
Johnny Cage napisał/a:
Ja zaśmiecam? Nie zakładam postów o byle czym. To nie jest darkwarez.pl czy innego rodzaju peb.pl a WWW.FORUM.KIEPSCY.ORG.PL Przynajmniej tak ma w nazwie
Akurat to nie ty decydujesz o tematyce tego forum, a prawdą jest, że w dużej mierze jest to warez. Nawet admin nie ma nic przeciwko.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2011-04-03, 10:00, w całości zmieniany 2 razy
Niekiedy lektor brzmi tak kiczowato, że jest w stanie zepsuć dobry [...] czy nawet najlepszy serial bądź film.
Zgadza się, czasami tak bywa, ale akurat ten film i tak został zniszczony już kiepskim niemieckim dubbingiem, to co to za różnica? Lody na patyku to izraelskie filmy, więc oryginalny język, w jakim zostały nakręcone, to hebrajski.