Do roli kominiarza pasował znakomicie taki kominiarz-menel
_________________ ...Przecież ku*** nie ślepi i nie głusi...
...Widzę co się dzieje słyszę co kto prawi
Tak naprawdę przeje**ne to mają w Jugosławii...
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Badura nic moim zdnaiem nie wnosi. Gra menela pijacego na wysypisku i ciagnacego za sobą Ferdka. Nie podobała mi sie tez rolal w 'rodzinie zastepczej'. Jestem na 'nie'
Aktor marnuje się w roli Badury którą można poprowadzić lepiej.
Pan Lech ma przecież spory potencjał co udowodnił rolą w Weselu a tu jakieś wysypisko i gadki o niczym ze zdziadziałym Ferdkiem.
Oj naprawdę szkoda.
Czy np. emerytowany Wołodyjowski nie byłby lepszym rozwiązaniem od bezdomnego Badury ?
Niby taki ponury, a w dzisiejszym odcinku Pierwszej Miłości(polecam na ipli ten odcinek) śmiał się jak nigdy Wszystkim fanom Badury i samego Lecha Dyblika zachęcam do obejrzenia 1452 odcinka
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
A ja polecam dorwać film "Wtorek" gdzie p. Dyblik gra szefa wiejskiego gangu - ma taką świetną przemowę do swoich ludzi że boki zrywać. Zamarzył mi się nawet taki odcinek gdzie Paździoch wchodzi mu w drogę.
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-25, 15:05
Najlepiej zagrał w "Rodzinie Zastępczej". Badura to niezła postać, ale jak już pisałem przesadzają z iloscią jego występów. Z resztą mogli duuużo lepiej poprowadzić tę postać.