Wysłany: 2010-01-09, 14:11 Który wygląd Ferdka podoba się Wam najbardziej?
Zrobiłem tę ankietę, aby poznać wasze opinie na temat wyglądu Ferdka, który wielokrotnie się zmieniał. W ankiecie można zagłosowac na ten wizerunek, który uważacie za najlepszy i najfajniejszy:
Wygląd pierwszy:
Ferdek wyglądał tak w kilku początkowych odcinkach ŚWK - roztrzepane włosy, krótkie spodenki, podkoszulka ''na ramiączka'':
Wygląd drugi:
Oto wizerunek Ferdka z pięciu pierwszych sezonów ŚWK (oprócz tych kilku pierwszych odcinków pierwszego sezonu) oraz z kilku pierwszych odcinków 6. sezonu. Fajne włosy i wąsy, zielone dresy, czasami krótkie spodenki, różne podkoszulki i koszulki np. turkusowa, beżowa, z krótkim rękawem, kamizelka:
Wygląd trzeci
Tak wyglądał Ferdek w 6 i 7 sezonie ŚWK. Troche inne włosy i wąsy ale nadal bardzo fajne, niestety trochę głupio wyglądająca różowa koszulka, nadal fajne zielone dresy:
Wygląd czwarty
Oto Ferdek w 8. sezonie ŚWK. Doklejane włosy, różowa koszulka i na niej ciemnoniebieski sweter, te same zielone dresy:
Wygląd piąty:
A tak wyglądał Ferdek w 9. sezonie ŚWK. Różowa koszulka z krótkim rękawem, krótkie spodenki, doklejane włosy:
Wygląd szósty:
Ferdek wygląda tak w najnowszym, czyli 10. sezonie ŚWK. Z powrotem ma normalne naturalne włosy, różową koszulkę, zielone dresy:
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Najlepiej to pasował w drugim, trzecim, a następnie piątym (przyzwyczaiłem się do jego doklejanych włosów). Najgorzej to zdecydowanie w 6. Teraz wygląda sztucznie mimo swoich prawdziwych włosów. Do tego ta ohydna pidżama, która wcześniej pasowała, a teraz do normalnych włosów już nie. Do tego dochodzi kilogram tapety na mordzie.
Nie podobał mi się zbytnio w pierwszym. Drugi i trzeci był najlepszy. W czwartym i piątym Ferdek miał te doczepiane włosy więc tam wyglądał najgorzej, a w szustym było podobnie jak w trzecim.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Procjon, dlaczego akurat tak podzieliłeś wygląd Ferdka?
Np. dlaczego w wyglądzie drugim ostatnie zdjęcie jest takie jak na początku wyglądu trzeciego, skoro są takie same (bo tylko koszulą się różni?)??? Poza tym w wyglądzie drugim Ferdek wygląda różnie wiec powinno być osobno.
Moim zdaniem podział powinien być taki:
Wygląd pierwszy:
Wygląd drugi:
Wygląd trzeci:
Wygląd czwarty:
Wygląd piąty:
Wygląd szósty:
Wygląd siódmy:
Powrót do wyglądu piątego:
Teraz jest chyba lepiej. A najbardziej podobał mi się wygląd Ferdka w sezonie 5 (wygląd III w moim podziale, u autora - wygląd II, dolne zdjęcia).
Drugi i trzeci oczywiście, bo te włosy i różowy sweterek to niekoniecznie ...
Mam nadzieję, że w najnowszej serii zmieni ubranie na jakieś inne, tak samo te klapki gumowe, już lepsze były wsuwki - tzw. laczki.
Może to szczegóły, ale ja oglądam Kiepskich bardzo często i mi to po prostu przeszkadza.
A właśnie te szczegóły tworzą cały serial.
Drugi i trzeci oczywiście, bo te włosy i różowy sweterek to niekoniecznie ...
Mam nadzieję, że w najnowszej serii zmieni ubranie na jakieś inne, tak samo te klapki gumowe, już lepsze były wsuwki - tzw. laczki.
Może to szczegóły, ale ja oglądam Kiepskich bardzo często i mi to po prostu przeszkadza.
A właśnie te szczegóły tworzą cały serial.
Mi również to przeszkadza. Dawniej miał kapcie oraz białą lub zieloną bluzkę i było dobrze, ale obawiam się, że znów tego nie zmienią (widziałem fotki). Różowa koszulka, zielone dresy, niebieskie klapki i chyba kamizelka.
Mnie najbardziej podobał się wygląd pierwszy i drugi, ponieważ Ferdek wyglądał wtedy naturalnie i ogólnie jakoś tak fajnie. Nie to co teraz - stary zgred w różowej bluzce...
W ankiecie zaznaczyłam opcję "pierwszy", bo można wybrać tylko jedną opcję, więc musiałam się zdecydować na którąś z tych dwóch wyżej podanych.
Ale zauważyliście, że Grabowski ciagle tył i chudł. Np. na początku trzymal stałą sylwetkę, potem trochę przytył, a w 2004 już radykalnie schudł, by w 2007 znów utyć, a w 2008 roztyć sie jak świnia.....I cóż...dziadzieje...
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
w pierwszym wygląda jak
za przeproszeniem niedorozwój umysłowy z zoo na głowie
Nie wiem czy zauważyłeś, ale w tym serialu właśnie o takie kostiumy chodzi.
Mi najbardziej podoba się Ferdek w sweterku z pierwszych serii (o dziwo nie ma go w tym temacie, ale ogólnie Ferdek w starych seriach wyglądał tak jak powinien). Ten nowy ubiór i charakteryzacja to jakaś żenada, i to kompletna.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2010-10-10, 10:51, w całości zmieniany 1 raz