Mi bardzo się podobały doklejane włosy Ferdka. Jakoś mu najbardziej pasują. m. in. w odcinku "Bolak"
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Mi bardzo się podobały doklejane włosy Ferdka. Jakoś mu najbardziej pasują. m. in. w odcinku "Bolak"
Dokładnie, zgadzam się
Zmieniam nieco zdanie oraz wypowiem się bardziej szczegółowo.
Najbardziej podoba mi się wygląd nr4 Ferdka, potem 5 i 3
W dodatku bardzo dobrze mi się kojarzą, wtedy także przypadał dla mnie okres maksymalnej świetności serialu.(no na 5 sezon także )
Jeśli chodzi o wizerunek nr2, to podoba mi się, ale dopiero od zdjęcia nr3(jednak mniej jak wyżej wymienione)
Najsłabszy jest zdecydowanie nr1.
Wysłany: 2012-02-14, 14:59
Dan-TuTenCham napisał/a:
Jeśli chodzi o wizerunek nr2, to podoba mi się, ale dopiero od zdjęcia nr3
A mnie właśnie na odwrót, z wizerunku nr2 podobają mi się tylko 2 pierwsze zdjęcia.
Moim zdaniem przesadzacie. W każdym sezonie wygląda świetnie i bardzo dobrze, że trochę zmieniają charakteryzację, bo ten serial ma ewoluować. Gdyby w każdym wyglądał tak samo to nawet byście nie rozróżniali, który sezon oglądacie. Ferdek zawsze był doskonały i w charakterze ( przecież zarówno aktor jak i Ferdek starzeją się - żaden człowiek nie będzie szalał i skakał po 60-tce, więc zachowanie Ferdka jest jak najbardziej dobre ) i w wyglądzie. Tylko niestety twórcy niszczą serię greenboxami i niepotrzebnymi postaciami, ale w żadnym wypadku niczemu nie jest winny Ferdek! I proszę wypierdzielać i opuścić to pomieszczenie.
Według mnie najgorzej wyglądał właśnie w 9 sezonie z tymi doklejanymi włosami.
@JJ88 Nie chodzi o to żeby skakał i szalał, ale żeby chociaż po twarzy było widać tę radość.
_________________ Filozofia to dar i przekleństwo.
Ostatnio zmieniony przez Mati1996 2012-02-14, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
Z tego względu, że wyglądał wtedy przyzwoicie, a nie jak rozczochrany dziad (czyli tak jak w późniejszych sezonach). Jeszcze wtedy nie chodził non stop na okrągło w różowej bluzce i zielonym dresie, tylko od czasu do czasu założył coś innego. I tak właśnie powinien wyglądać prawdziwy Ferdek, a charakteryzatorzy powinni go na takiego stylizować cały czas.
Ostatnio zmieniony przez Sheina 2012-05-09, 11:15, w całości zmieniany 1 raz