Wysłany: 2011-11-19, 21:53 Który bohater/bohaterka najbardziej się zmienił (fizycznie)?
Wiem, że już jest taki temat, ale zabrakło w nim Waldusia, więc teraz będzie
[ Dodano: 2011-11-19, 21:56 ]
Ferdek - Strasznie zdziadział i chyba najbardziej sie zestarzał ze wszystkich bohaterów.
Waldek - Po powrocie z Ameryki stał się taki bardziej powazny, a taki Waldek do mnie nie przemawia. Poza tym także się postarzał.
Edzio - No cóż, jego zniszczyła choroba, ale niestety musiałem oddać na niego głos, gdyż od 1 odcinka strasznie sie zmienił.
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Gdyby ktoś by był tak miły i dodał obrazki to byłbym mu wdzieczny.
Chodzi mi o coś typu: Ferek 1999, Ferdek 2011 i tak dalej
Oczywiscie najlepsze obrazki byłyby z ipli
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Ferdek - z zadowolonego z życia wynalazcy zrobił się ponury gbur, który za niedługo będzie grubszy od Boczka.
Waldek - nie rzuca śmiesznymi teksami, nie robi z ojcem interesów, jest pod pantoflem, rzadko się pokazuje i nie potrafi śmiać się tak jak kiedyś i przestał być kulturystą.
Edzio - wstawiony na odwal się, nie rymuje, nie robi zupełnie nic.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2011-11-19, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
1. Ferdek: Kiedyś wesoły, energiczny wynalazca i pomysłowy Dobromir, dziś wiecznie narzekający, rzucający często "kur*ami" dziadek. A szkoda.. W piżamie wygląda masakrycznie, nawet moja mama nie miała takiego brzucha, kiedy była w ciąży
2. Mariola: Z klasycznej, trendi nastolatki zmieniła się w sztucznie grającą pannę. Najbardziej jednak zmianie uległ jej wygląd zewnętrzny, a mówiąc prościej - zbrzydła.
3. Waldek: kiedyś wyluzowamny giermek tatusia, dziś zdominowany przez Jolasię "kowboj z Ameryki". Ubiera się jak gej, smieje sie choćby się krztusił, to nie to co kiedyś..
[ Dodano: 2011-11-19, 22:33 ]
Po co robić screeny, skoro ma sie wspaniałe avatary
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-11-19, 22:38, w całości zmieniany 2 razy
Ferdek-Teraz zrobił się z niego dziad, który ciągle na coś narzeka i wyzywa tym samym obrzydzając życie innym, a brzuch to już chyba ma większy od Boczka.
Waldek- Po tym powrocie to nie ten sam człowiek, kiedyś dres, adidasy, piwko, hantelki i przede wszystkim oglądanie meczy z tatusiem, a teraz strasznie się postarzał. Do tego dochodzą jeszcze jakieś ubrania z Ameryki i kowbojskie kapelusze. O stylu mówienia i jego kultowym śmiechu nawet już nie wspomnę.
Edzio- Dawniej wesoły i jajcarski listonosz, który najbardziej lubił robić sobie z wszystkich jajca, a teraz strasznie schorowany starszy człowiek z laseczką, który nie ma już niestety siły robić jaj.
Wysłany: 2011-11-20, 19:01
dałem Boczka - bo przeciwnie do reszty korzystnie się starzeje
natomiast Listonosza z szacunku dla p. Smolenia nie umieszczał bym w ankiecie
w jego wieku będziecie s..ć i trawy się trzymać, anie myśleć o robieniu jajec
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2011-11-20, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
Ludzie!
A Halinka to co? Przecież ona przytyła w cholerę, a zmarszczek ma.. Zobaczcie sobie ją w 1 odcinku a teraz. Wtedy to była kobieta, że miło było oko zawiesić.
Ferdek trochę zdziadział, ale Halina to masakra..
I tak zawsze narzekała, więc nie zmieniła się tak bardzo.
Wysłany: 2011-11-20, 20:24
hellcabber napisał/a:
natomiast Listonosza z szacunku dla p. Smolenia nie umieszczał bym w ankiecie
w jego wieku będziecie s..ć i trawy się trzymać, anie myśleć o robieniu jajec
Smoleń ma 64 lata więc nie jest aż taki stary. Zato bardzo schorowany i pewnie dlatego nie masiły na "robienie jajec". Już dużo starszy jest pan Kotys ( jakieś 80 lat)
a jak sie chłop czyma. Niewiele się zmienił od pierwszego sezonu.
A swój głos oddałem na Ferdasa. Strasznie przytył, bebeszysko ma jakby był w 9 miesiącu ciąży .
Proszę to poprawić. Następne posty z taką ilością błędów wylecą bez ostrzeżenia. Po coś chyba przeglądarki podkreślają błędnie napisane wyrazy. - paździoch91
Dałem na Ferdka i Waldka. Też zauważyłem to że Ferdek się zrobił bardziej gruby nie tylko na brzuchu ale i nieco na twarzy. W ogóle ma całkiem inną teraz tak samo jak Waldek, wcześniej łysa glaca teraz stojące włosy.
Kompletnie inni ludzie.
Edzio - wiadomo, choroba, wiek, już o tym pisaliście. Przynajmniej trzeba zauważyć, że tego wizerunku nie zepsuł Yoka, a natura...
Waldka i Ferdka za to zepsuł pAN reżyser i pAŃSTWO scenarzyści... Wydaje mi się, że serial 'popsuł się' bardziej dzięki zmianie tych dwóch postaci niż nawet dzięki wprowadzeniu Jolaśki.
Wybrałem Edzia Listonosza-w pierwszym odcinku był zupełnie inny,śmieszny,zawsze coś ciekawego za rymował,wyglądał o wiele młodziej i lepiej,a teraz taki jakiś stary się zrobił wiadomo nie te lata(chyba 65lat) i nie to zdrowie(2 wylewy) ,ale cóż życie toczy się dalej.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Bezdyskusyjnie Ferdek! Wcześniej był jedną z najśmieszniejszych postaci w serialu, teraz jest strasznym dziadem, że aż czasami mam go dość. Wydaje odgłosy jakby miał z 80 lat, do tego strasznie się roztył, no i zrobił się z niego okropny gbur.
Edzio również się bardzo zmienił, ale według mnie Halinka czy też Boczek bardziej się pogorszyli, nie wspominając już o Marioli. Oczywiście głównie przez osoby z góry. Boczek z miłego faceta zmienił się w mało śmiesznego debila. Halinka z pięknej, ale agresywnej kobiety, w jakąś starą babkę z mięsnego, a Mariola to w ogóle zbrzydła i stała się strasznie irytująca swoimi głupimi tekstami
_________________ "Nie wiem, jak odcinek mógł was nie śmieszyć, był na mniej więcej poziomie tego, który leciał przed nim... Mistrz podrobów." - użytkownik ruter o odcinku "czumunumlunga" [*]
chyba nikogo nie zdziwi mój głos: Ferdzio, Waldzio i Edzio.
Jak to pięknie david123lost napisał, Ferdzio był pomysłowym Dobromirem, oazą radości i wesołkowatości, a nie spierniczałym starym dziadem, który tylko wygłasza morały, pije mocą wódę i przeklina na prawo i lewo. Wiadomo, że kilka razy zmienił się na gorsze fizycznie. JA CHCĘ POWROTU STAREGO FERDKA!!!
Walduś - uroczy z powodu swojej wielkiej głupoty koziołek-matołek serialu, kompan i towarzysz ojca, lubiący sobie strzelić browara fan piłki nożnej. Dziś? Ubierający się jak homo-niewiadomo "rodowity" Amerykanin, pantoflarz zahipnotyzowany swoją Pupcią-Dupcią, kłócący się z wcześniej kochanym tatusiem. Nawiasem mówiąc inteligencja Waldka najbardziej podobała mi się w takich odcinkach jak Rekord Guinnessa czy Kiepscy dają czadu, ale i tak Waldek-głupek jest lepszy od Waldka-Yoki.
Edzio - chyba najbardziej przez ten brak wigoru i świetnych rymowanek. Rozumiem problemy Pana Smolenia i bardzo mu współczuję, ale wpływa to wszystko na serial
Edzio , ponieważ miał 2 wylewy , a wiadomo co się z człowiekiem dzieje po wylewie...
Ważne , że chociaż czasami wystepuje w nowych odcinkach , ale to już nie to samo ....
Zagłosowałem tak jak większość : Ferdek, Walduś i Edzio. Różnice są kolosalne (według mnie ) Ferdek zdziadział. Walduś wygląda jak pedzio a Edzio wiadomo...
Moim zdaniem istną metamorfoze przeszedł Walduś..
No bo ta zmiana fryzury, stylu no i w ogole jego postać stała sie taka mniej śmieszna.
Ferdek również troszkę "zdziadział", ale to główna postać, więc może to i dobrze gdy zachodzą pewne zmiany, te mniejsze jak i większe . Poza tym, Edzio, bardzo się zmienił.. jak już wspomniała @nitroglicerynka, jego problemy odbijają się na jego roli w serialu.