Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Który bohater/bohaterka najbardziej się zmienił (fizycznie)?

Który bohater/bohaterka najbardziej się zmienił (fizycznie)?
Ferdynand Kiepski
34%
 34%  [ 27 ]
Halina Kiepska
8%
 8%  [ 7 ]
Waldemar Kiepski
22%
 22%  [ 18 ]
Mariola Kiepska
5%
 5%  [ 4 ]
Marian Paździoch
3%
 3%  [ 3 ]
Helena Paździoch
0%
 0%  [ 0 ]
Arnold Boczek
5%
 5%  [ 4 ]
Edzio Listonosz
20%
 20%  [ 16 ]
Głosowań: 35
Wszystkich Głosów: 79

Autor Wiadomość
gafik3 
Ferdynand Kiepski
Co jest kurde?

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-11-19, 21:53   Który bohater/bohaterka najbardziej się zmienił (fizycznie)?

Wiem, że już jest taki temat, ale zabrakło w nim Waldusia, więc teraz będzie :-D

[ Dodano: 2011-11-19, 21:56 ]
Ferdek - Strasznie zdziadział i chyba najbardziej sie zestarzał ze wszystkich bohaterów.
Waldek - Po powrocie z Ameryki stał się taki bardziej powazny, a taki Waldek do mnie nie przemawia. Poza tym także się postarzał.
Edzio - No cóż, jego zniszczyła choroba, ale niestety musiałem oddać na niego głos, gdyż od 1 odcinka strasznie sie zmienił.

The Iceman 
Moderator
Ale tak normalnie?

Wysłany: 2011-11-19, 22:00   

To samo co powyżej.

gafik3 
Ferdynand Kiepski
Co jest kurde?

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-11-19, 22:02   

Gdyby ktoś by był tak miły i dodał obrazki to byłbym mu wdzieczny.
Chodzi mi o coś typu: Ferek 1999, Ferdek 2011 i tak dalej :-D
Oczywiscie najlepsze obrazki byłyby z ipli

Maximus90 
Ferdynand Kiepski

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2011-11-19, 22:03   

Najbardziej zdziadiał Ferdek, a Boczek? on dla mnie wygląda młodziej niż w pierwszym odcinku.

The Iceman 
Moderator
Ale tak normalnie?

Wysłany: 2011-11-19, 22:10   

Ferdek - z zadowolonego z życia wynalazcy zrobił się ponury gbur, który za niedługo będzie grubszy od Boczka.
Waldek - nie rzuca śmiesznymi teksami, nie robi z ojcem interesów, jest pod pantoflem, rzadko się pokazuje i nie potrafi śmiać się tak jak kiedyś i przestał być kulturystą.
Edzio - wstawiony na odwal się, nie rymuje, nie robi zupełnie nic.

Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2011-11-19, 22:11, w całości zmieniany 1 raz  

david123lost 
Moderator

Wysłany: 2011-11-19, 22:17   

1. Ferdek: Kiedyś wesoły, energiczny wynalazca i pomysłowy Dobromir, dziś wiecznie narzekający, rzucający często "kur*ami" dziadek. A szkoda.. W piżamie wygląda masakrycznie, nawet moja mama nie miała takiego brzucha, kiedy była w ciąży :-)

2. Mariola: Z klasycznej, trendi nastolatki zmieniła się w sztucznie grającą pannę. Najbardziej jednak zmianie uległ jej wygląd zewnętrzny, a mówiąc prościej - zbrzydła.

3. Waldek: kiedyś wyluzowamny giermek tatusia, dziś zdominowany przez Jolasię "kowboj z Ameryki". Ubiera się jak gej, smieje sie choćby się krztusił, to nie to co kiedyś..

[ Dodano: 2011-11-19, 22:33 ]
Po co robić screeny, skoro ma sie wspaniałe avatary :)

Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-11-19, 22:38, w całości zmieniany 2 razy  

gafik3 
Ferdynand Kiepski
Co jest kurde?

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-11-19, 22:49   

A czemu nie zagłosowałeś w ankiecie?

david123lost 
Moderator

Wysłany: 2011-11-19, 23:26   

Zapomniałem, już zagłosowałem :-P

despero97 
Halinka
Mocny Full

Wysłany: 2011-11-20, 18:18   

Wybrałem Ferdka, Waldka i Edzia.

Ferdek-Teraz zrobił się z niego dziad, który ciągle na coś narzeka i wyzywa tym samym obrzydzając życie innym, a brzuch to już chyba ma większy od Boczka.

Waldek- Po tym powrocie to nie ten sam człowiek, kiedyś dres, adidasy, piwko, hantelki i przede wszystkim oglądanie meczy z tatusiem, a teraz strasznie się postarzał. Do tego dochodzą jeszcze jakieś ubrania z Ameryki i kowbojskie kapelusze. O stylu mówienia i jego kultowym śmiechu nawet już nie wspomnę.

Edzio- Dawniej wesoły i jajcarski listonosz, który najbardziej lubił robić sobie z wszystkich jajca, a teraz strasznie schorowany starszy człowiek z laseczką, który nie ma już niestety siły robić jaj.

hellcabber
[Usunięty]

Wysłany: 2011-11-20, 19:01   

dałem Boczka - bo przeciwnie do reszty korzystnie się starzeje
natomiast Listonosza z szacunku dla p. Smolenia nie umieszczał bym w ankiecie
w jego wieku będziecie s..ć i trawy się trzymać, anie myśleć o robieniu jajec
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2011-11-20, 19:02, w całości zmieniany 1 raz  

Arnold Boczek 
Mariolka
Panie, afera jest.

Wysłany: 2011-11-20, 19:30   

Ludzie!
A Halinka to co? Przecież ona przytyła w cholerę, a zmarszczek ma.. Zobaczcie sobie ją w 1 odcinku a teraz. Wtedy to była kobieta, że miło było oko zawiesić.
Ferdek trochę zdziadział, ale Halina to masakra..

The Iceman 
Moderator
Ale tak normalnie?

Wysłany: 2011-11-20, 19:43   

I tak zawsze narzekała, więc nie zmieniła się tak bardzo.

Kazik151
[Usunięty]

Wysłany: 2011-11-20, 20:24   

hellcabber napisał/a:
natomiast Listonosza z szacunku dla p. Smolenia nie umieszczał bym w ankiecie
w jego wieku będziecie s..ć i trawy się trzymać, anie myśleć o robieniu jajec

Smoleń ma 64 lata więc nie jest aż taki stary. Zato bardzo schorowany i pewnie dlatego nie masiły na "robienie jajec". Już dużo starszy jest pan Kotys ( jakieś 80 lat)
a jak sie chłop czyma. Niewiele się zmienił od pierwszego sezonu.

A swój głos oddałem na Ferdasa. Strasznie przytył, bebeszysko ma jakby był w 9 miesiącu ciąży :mrgreen: .

Proszę to poprawić. Następne posty z taką ilością błędów wylecą bez ostrzeżenia. Po coś chyba przeglądarki podkreślają błędnie napisane wyrazy. - paździoch91

Lucius 
Edzio Listonosz
W KUPIE SIŁA!

Wysłany: 2011-11-21, 19:18   

Dałem na Ferdka i Waldka. Też zauważyłem to że Ferdek się zrobił bardziej gruby nie tylko na brzuchu ale i nieco na twarzy. W ogóle ma całkiem inną teraz tak samo jak Waldek, wcześniej łysa glaca teraz stojące włosy.
Kompletnie inni ludzie.

Alvaroo 
Edzio Listonosz

Wysłany: 2011-11-23, 19:06   

Ja zagłosowałem na Ferdka, Waldka i Edzia.

Edzio - wiadomo, choroba, wiek, już o tym pisaliście. Przynajmniej trzeba zauważyć, że tego wizerunku nie zepsuł Yoka, a natura...

Waldka i Ferdka za to zepsuł pAN reżyser i pAŃSTWO scenarzyści... Wydaje mi się, że serial 'popsuł się' bardziej dzięki zmianie tych dwóch postaci niż nawet dzięki wprowadzeniu Jolaśki.

Matt 
Ferdynand Kiepski
Trochi kultury!

Wysłany: 2012-02-19, 18:19   

Wybrałem Edzia Listonosza-w pierwszym odcinku był zupełnie inny,śmieszny,zawsze coś ciekawego za rymował,wyglądał o wiele młodziej i lepiej,a teraz taki jakiś stary się zrobił wiadomo nie te lata(chyba 65lat) i nie to zdrowie(2 wylewy) ,ale cóż życie toczy się dalej. ;-)

Yascarr 
Mariolka
Bob Harlej!

Wysłany: 2012-02-19, 19:24   

Bezdyskusyjnie Ferdek! Wcześniej był jedną z najśmieszniejszych postaci w serialu, teraz jest strasznym dziadem, że aż czasami mam go dość. Wydaje odgłosy jakby miał z 80 lat, do tego strasznie się roztył, no i zrobił się z niego okropny gbur.

Edzio również się bardzo zmienił, ale według mnie Halinka czy też Boczek bardziej się pogorszyli, nie wspominając już o Marioli. Oczywiście głównie przez osoby z góry. Boczek z miłego faceta zmienił się w mało śmiesznego debila. Halinka z pięknej, ale agresywnej kobiety, w jakąś starą babkę z mięsnego, a Mariola to w ogóle zbrzydła i stała się strasznie irytująca swoimi głupimi tekstami

Świat według kiepskich 1999-2008
R.I.P [*]

Marcelo 
Ferdynand Kiepski
Karwasz twarz

Wysłany: 2012-02-19, 19:30   

Edzio, Ferdek i Waldek

nitroglicerynka 
Boczek
Marian, do domu!

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-02-21, 13:16   

chyba nikogo nie zdziwi mój głos: Ferdzio, Waldzio i Edzio.

Jak to pięknie david123lost napisał, Ferdzio był pomysłowym Dobromirem, oazą radości i wesołkowatości, a nie spierniczałym starym dziadem, który tylko wygłasza morały, pije mocą wódę i przeklina na prawo i lewo. Wiadomo, że kilka razy zmienił się na gorsze fizycznie. JA CHCĘ POWROTU STAREGO FERDKA!!!

Walduś - uroczy z powodu swojej wielkiej głupoty koziołek-matołek serialu, kompan i towarzysz ojca, lubiący sobie strzelić browara fan piłki nożnej. Dziś? Ubierający się jak homo-niewiadomo "rodowity" Amerykanin, pantoflarz zahipnotyzowany swoją Pupcią-Dupcią, kłócący się z wcześniej kochanym tatusiem. Nawiasem mówiąc inteligencja Waldka najbardziej podobała mi się w takich odcinkach jak Rekord Guinnessa czy Kiepscy dają czadu, ale i tak Waldek-głupek jest lepszy od Waldka-Yoki.

Edzio - chyba najbardziej przez ten brak wigoru i świetnych rymowanek. Rozumiem problemy Pana Smolenia i bardzo mu współczuję, ale wpływa to wszystko na serial

Ferdynand K. 
Ferdynand Kiepski
Moje ulubiene !

Wysłany: 2012-02-21, 15:12   

Edzio , ponieważ miał 2 wylewy , a wiadomo co się z człowiekiem dzieje po wylewie...
Ważne , że chociaż czasami wystepuje w nowych odcinkach , ale to już nie to samo ....

Matrixo 
Halinka

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-02-21, 15:35   

Zagłosowałem tak jak większość : Ferdek, Walduś i Edzio. Różnice są kolosalne (według mnie ) Ferdek zdziadział. Walduś wygląda jak pedzio a Edzio wiadomo...

pio123 
Edzio Listonosz

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2012-03-08, 19:52   

Edzio strasznie się zestarzał

Ferdynand K. 
Ferdynand Kiepski
Moje ulubiene !

Wysłany: 2012-03-08, 19:56   

pio123 napisał/a:
Edzio strasznie się zestarzał

A co ! Ma być wiecznie młody ?!
Miał 2 wylewy jak już wspominałem wyżej ....

Jolasia 
Edzio Listonosz
Pupciś:P

Wysłany: 2012-03-09, 13:02   

Eee tam, stare ludzie sie tak nie starzeją!
Bardziej sie zmienił Waldek i Mariola!

Bynajmniej...

Sheina 
Paździoch
Pałka sie przegła!

Wysłany: 2012-03-25, 19:49   

Moim zdaniem istną metamorfoze przeszedł Walduś..
No bo ta zmiana fryzury, stylu no i w ogole jego postać stała sie taka mniej śmieszna.
Ferdek również troszkę "zdziadział", ale to główna postać, więc może to i dobrze gdy zachodzą pewne zmiany, te mniejsze jak i większe ;-) . Poza tym, Edzio, bardzo się zmienił.. jak już wspomniała @nitroglicerynka, jego problemy odbijają się na jego roli w serialu.

Odpowiedz do tematu