Otóż to! PO cichu też im kibicuję niczym Łukasz Podolski:)
Ale bardziej jestem za Lechem i nie dlatego , że są aktualnymi MIstrzami. PO prostu pamietam ich sukcesy w Pucharze UEFA. To były czasy....;)
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Mieszkam w Krakowie, wiec powinienem kibicowac wisle, ale nie. Już nie interesuje mnie polska pilka nozna. Wole pilke reczna.
Jak byłam na wycieczce w Krakowie, to odwiedziliśmy stadion Wisły;)
A ja też popieram piłkę reczną, chociaż nożna to sportowy klasyk z historią....
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
ORANJE!!!
sigi [Usunięty]
Wysłany: 2010-08-18, 17:38
Kanalia napisał/a:
sigi napisał/a:
Mój głos to Górnik Zabrze. Bo to klub z tradycją.
Ale bardziej jestem za Lechem i nie dlatego , że są aktualnymi MIstrzami. PO prostu pamietam ich sukcesy w Pucharze UEFA. To były czasy....;)
Tak daleko jak Górnik nikt z polskiego klubu nie dotarł. W półfinale zadecydowała moneta i AS Roma weszła do finału.
Tak daleko jak Górnik nikt z polskiego klubu nie dotarł. W półfinale zadecydowała moneta i AS Roma weszła do finału.
Sigi=kopalnia wiedzy
Wysłany: 2010-12-21, 00:55
Dal bym sobie rękę uciąć, że tu już pisałem, a jednak chyba nie.
Legia i Broń Radom, zagraniczną piłką się praktycznie przestałem interesować kilka lat temu, kiedyś lubiłem Manchester United, trochę sympatyzuję z FC St. Pauli Hamburg.
A i Dynamo Kijów, za czasów Łobanowskiegio, jak zlali Barcelonę, było to piękne.
Moim ukochanym Orłom Kazimierz i Pogoni Lwów (Lwów zawsze polski!), a jeśli chodzi o ekstraklasę, to nie trawię Bełchatowa i Lubina, reszta może być. Chciałbym, żeby na grę w pucharach UEFA zapewniły sobie, te kluby, które mogą coś pokazać, a nie odpadną z Karabachem i Levadią, czyli Jaga i Lech.
_________________ "Helena, chyba mam zawał...!"
Ostatnio zmieniony przez Lędzic 2011-01-21, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Oczywiście, że Lech Poznań. Czasami przejrzę też wyniki Warty Poznań ;)
_________________ "...panie Paździoch sanepid idzie, chowaj pan te stare parówki..."
"...Marian, z kim ty tam znowu pierniczysz?! Zamykaj drzwi bo smród z korytarza do chałupy leci!..."