Na pewno do serialu nie pasuje Pupcia , Badura , Malinowska i grający sceny epizodyczne Krzysztof Dracz te osoby najbardziej psują serial choć scenarzyści mogli je dać dlatego ,że w starych odcinkach był Borysek i Babka ale oni zmarli i serial potrzebował dodatkowych osób
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
Dla mnie te wszystkie postacie nie pasują, ale ułożyłam je w kolejności od najbardziej nie pasuje do trochę nie pasuje:
2. Badura: wkurza mnie to, że Ferdek przesiaduje u niego na złomowisku zamiast przebywać z synem
Raczej z Paździochem albo Boczkiem. Tu zależnie od tego przeciwko komu Ferdek by wystąpił. Tak to było wcześniej, choć i może z synem, ale ten jest zawładnięty przez jakże "uwielbianą" przez nas Yokaśkę
Cytat:
Na pewno do serialu nie pasuje... grający sceny epizodyczne Krzysztof Dracz
To obejrzyj sobie takie odcinki jak: Zorro, Bezpieczeństwo i higiena życia, Krypta (z tym swoim "prawda ), czy choćby Świąteczna ballada o problemach sąsiada.
Według mnie, wymienione niżej postacie powinny opuścić ten serial w następującej kolejności:
Miejsce 1. [*]
Miejsce 2. Walduś (chodzi o tego geja z 13 i 14 serii)
Miejsce 3. Badura
Miejsce 4. Mariola (dwa ostatnie sezony - strasznie irytująca!)
Miejsce 5. Malinowska
Miejsce 6. Kozłowski (Dracz!!)
_________________ "Nie wiem, jak odcinek mógł was nie śmieszyć, był na mniej więcej poziomie tego, który leciał przed nim... Mistrz podrobów." - użytkownik ruter o odcinku "czumunumlunga" [*]
wololo - szczerze? mam gdzieś to, jak wyglądają, jak powinni się zachowywać i jak ubierają się GEJE. Zaręczam Ci również, że wszyscy (większość? ) użytkowników tego forum, także ma to głęboko w ciemnej, dlatego możesz sobie darować. Rozumiem, że dla Ciebie Walduś to prawdziwy twardziel i jest najlepszym przykładem prawdziwego faceta. Spoko, niektórzy takich lubią... Teraz powiem Ci, jak ja to widzę. Jeżeli ktoś przez tyle lat jest prawdziwym miejskim dresem, mówi jak dresiarz, zachowuje się jak dres, ubiera się w dres, a po pewnym czasie ubiera obcisłą różową koszulkę, rurki i boi się swojej kobiety, to coś jest z nim nie tak
_________________ "Nie wiem, jak odcinek mógł was nie śmieszyć, był na mniej więcej poziomie tego, który leciał przed nim... Mistrz podrobów." - użytkownik ruter o odcinku "czumunumlunga" [*]
1.Pupcia-kompletne dno,nie wiem skąd ją wzięli
2.Malinowska-mogłaby występować raz na 5 odcinków, średnio wkurzająca
3.Badura- mało wkurzająca postać, która nie raz mnie rozbawiła
to tyle