"Rekord Man"- jako Mariusz Skowronek
"Pocieszacz","Telejajka","Zamianka"- jako on sam
"Cios w nos"- jako Anioł
"Polaka portret własny"- jako reporter tv
"Uśmiech zębiczny"- jako prowadzący
Najlepszy w odc Zamianka, gdy zamienił się z Boczkiem na życie
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Po operacjach plastycznych wygląda co najmniej dziwnie, szczególnie jak oglądało się go w TV tyle lat o zupełnie innym niż teraz wyglądzie. I generalnie po obecnych kiczowatych "szołach" ("Jak oni śpiewają", jakieś koncerciki i inne) z jego udziałem raczej nie mam ochoty oglądać Ibisza na ekranie.
W każdym bądź razie w Kiepskich nie był wcale zły. Najbardziej spodobał mi się w odcinku "Cios w nos" jako anioł . Fajnie tam wypadł.
Ibisz i jego młodzieżowy wizerunek jest już na prawde przesadzony i zgadzam sie, że co za dużo to nie zdrowo...
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
SZczegolnie pamietam go z 'pocieszacza' i pytania czy aby na pewno jest ładny . Dobre tez jak zamienil sie z Boczkiem i przyszedl zapytac o kartofle Ferdka . Postac pozytywna, wiecznie mlody!
Nie specjalnie lubię jego grę w śwk, jedynie scena z pytaniem do Ferdka jak wygląda za 5 zł w odcinku pocieszacz...reszta nie...raczej minus.
_________________ Oddaj mi pan moją grzałkę !
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2011-11-01, 19:23
nie przeszkadza mi jako prowadzący czy prezenter, bo...nie oglądam tego typu programów
natomiast każdy jego występ w Kiepskich (czy w innym filmie) powoduje u mnie odruch wymiotny
facet jest megasztuczny, choćby nie wiem jak się starał (a przecież po PWST)
Nie przepadam za nim, ale nie pisze, że jest złym prezenterem.
Jak ktoś już napisał, "niech nie bierze się za seriale, w prowadzeniu show jest o wiele lepszy!"
Nie lubię go i w serialu i innych program TV. Denerwuje mnie jak tylko go zobaczę. Najlepiej zagrał chyba w odcinku "Turbo Jolanta", ale i tak źle. W innych programach tv, a szczególnie jako prowadzący również mnie denerwuje m.in. w "Awanturze o kasę". Ogólnie rzecz biorąc nie przepadam za nim.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Niestety za nim nie przepadam. To taki wiecznie młody "laluś", wszędzie go pełno. Pcha się przeważnie do programów telewizyjnych i jest w nich prowadzącym. Ostatnio widziałam go nawet w "Pamiętnikach z wakacji".
Zgadzam się z przedmówcami. Nie toleruję go, sam nie wiem czemu. Nie zachowuje się jakoś dziwnie ale po prostu nie pasuje mi on do niczego. Ale zawsze tak jest w tej telewizji że jak już się kogoś czepią to będą go pchać na siłę. No ale cóż
Najbardziej mnie śmieszyło jak w tym kabarecie co na dwójce leci w niedzielę o 20 (leciał? nie wiem już nie oglądam) śmiali się z jego książki ! Masakra!
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Krzysztof Ibisz jako aktor , a szczególnie w "Kiepskich" spisał sie źle. Grał wyjątkowo sztucznie, zwłaszcza w odcinku 371 "Turbo Jolanta".
W teleturniejach strasznie mnie wk**wia. Najbradziej wkurzał mnie w "Grze w ciemno". Oszukiwał ludzi i dobrze, że zdjęli ten program z anteny.
Z Ibisza taki aktor jak z koziej dupy trąbka Nie nadaje się kompletnie. A występuje tylko i wyłącznie dlatego, że to polsatowska produkcja, osoba znana, więc rzeczywistość przeniesiono do serialu
Z Ibisza taki aktor jak z koziej dupy trąbka Nie nadaje się kompletnie. A występuje tylko i wyłącznie dlatego, że to polsatowska produkcja, osoba znana, więc rzeczywistość przeniesiono do serialu
Zgadza się Ibisz w ogóle nie nadaje się do ŚWK ani też do innych tego typu seriali Nawet w Pierwszej miłości zagrał jak totalne drewno
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"