Smokowski robi duży błąd pozbywając się Laskowskiego naprawde gościu ma super głos do komentowania meczów , wiedza też dość spora zawsze miał "coś do powiedzenia" czy to była Ekstraklasa czy Primera Division.
Pilka nozna - zdecydowanie pan Dariusz Szpakowski (TVP) buduje niesamowity klimat i wspaniale monologi, gafy mi nieprzeszkadzaja. A wszystkie polsatowske pionki no moze oproc Borka ani kszty emocji i klimaty i co im z wiedzy?
Snooker - Poprostu genialni Jewtuch i Kruk (EUROSPORT) tacy niesamowicie sympatyczni i mili z poczuciem humoru i duza wiedza zreszta Jewtuch to byly Mistrz Polski w snookerze.
Tenis - Tu chyba wole komentatorow eurosportu niz tych polsatowskich
Boks - Jerzy Kulej i Andrzej Kostyra (POLSAT). Zycze jak najszybszego powrotu do zdrowia panu Jerzemu.
Biatlon i kolarstwo - Krzysztof Wyrzykowski i
Tomasz Jaroński (EUROSPORT) moze i mowia o wszystkim i o niczym ale naprawde milo sie ich slucha. Co prawda na kolarstwie mowia o przepieknych widokach zamiast o kolarzach ale sa sympatyczni.
Poker - Michał Wisniewski (EUROSPORT) kiedys komentowal pokera na eurosporcie (teraz jest prezesem polskiego zwiazku pokera).
Dla mnie liczy sie przede wszystkim atmosfera skoro cos ogladam to sie na tym znam a komentatorzy umilaja mi czas
_________________ ...Przecież ku*** nie ślepi i nie głusi...
...Widzę co się dzieje słyszę co kto prawi
Tak naprawdę przeje**ne to mają w Jugosławii...
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2011-12-28, 12:28
McRochu napisał/a:
gafy mi nieprzeszkadzaja
tylko że p. Szpakowski nie popełnia gaf (te z natury się przydarzają normalnym komentatorom w rozsądnej ilości,wiadomo, nie ma ludzi doskonałych), on po prostu nie zna się na piłce i nie umie czytać (demencja starcza?), a poza tym jest oportunistą
na razie Smuda to da niego bożyszcze, ale co będzie na euro? wyobraźmy sobie: przegraliśmy dwa pierwsze mecze grupowe, gramy ostatni mecz, 70 min. i przegrywamy) 0-3, co robi pan Dariusz?wygłasza 10-minutowy monolog o zmarnowanych latach kadry pod wodzą Smudy
wyobraźmy sobie: przegraliśmy dwa pierwsze mecze grupowe, gramy ostatni mecz, 70 min. i przegrywamy) 0-3, co robi pan Dariusz?wygłasza 10-minutowy monolog o zmarnowanych latach kadry pod wodzą Smudy
wyobraźmy sobie: przegraliśmy dwa pierwsze mecze grupowe, gramy ostatni mecz, 70 min. i przegrywamy) 0-3, co robi pan Dariusz?wygłasza 10-minutowy monolog o zmarnowanych latach kadry pod wodzą Smudy
I bardzo dobrze
Popieram
PontifexMaximus napisał/a:
Haha, również licze na solidny wpier... naszych pseudo piłkarzy ze śmiesznym trenerem debilem na czele.
Wszystko zależeć będzie od 1-go meczu. A potem zobaczymy, czy drugi będzie o wszystko, a ostatni pożegnalnym?
hellcabber napisał/a:
on po prostu nie zna się na piłce
Rozj#@ałeś mnie stary Tyle w temacie, bo inni komentatorzy to właśnie nie znają się na piłce i nie potrafią wprowadzić tego monologu o którym wspomniałeś...
Moim ulubionym komentatorem jest zdecydowanie Włodzimierz Szaranowicz.Głównie znam go ze skoków narciarskich.Ale jak on przecudnie komentuje.Że aż bardziej się chce oglądać.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-23, 15:33
mateo123422 napisał/a:
Ale jak on przecudnie komentuje.Że aż bardziej się chce oglądać.
mam nadzieję, że to była ironia - Szaranowicz ma ten sam problem co Szpak - oportunistyczny i słodzący gęgacz - od jego miodopłynnej paplaniny człowieka "mgli"
jak dawniej oglądałem skoki, to pamiętam, że świetnym komentatorem był Stanisław Snopek