Kim chcecie zostać w przyszłości? Gdzie chcecie pracować, jakie studia skończyć? Piszcie
Osobiście chciałabym zostać dziennikarką publikującą artykuły w gazecie sportowej...Może nawet mam szansę: jestem humanistką, świetnie piszę i interesuję się sportem...
Doradzcie czy jest sens babrać się w tym zawodzie
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Na razie trudno mi jest powiedzieć. Na pewno po gimnazjum idę do ogólniaka, a później chyba na Politechnikę. Ale jaki kierunek i co dalej to jeszcze nie wiem...\
A co do zawodu - to mam nadzieję, ze będzie taki, żebym mógł zarobić, ale żeby się nie narobić
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
Ja niestety nie mam zielonego pojęcia kim chcę być w przyszłości, ale się zastanawiam.Być może moje zdolności i zainteresowania wyjdą na jaw za parę lat.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Ja niestety nie mam zielonego pojęcia kim chcę być w przyszłości, ale się zastanawiam.Być może moje zdolności i zainteresowania wyjdą na jaw za parę lat.
Panie, spokojnie Ja w pana wieku, kompletnie nie miałem perspektyw...
Ferdziu Kiepski był moim ideałem
To tak na serio
A teraz każdy zna moje szczere plany
Powiem krótko i bez rozpływania- M O T O R N I C Z Y
Żaden inny zawód, nie jest wart najmniejszej uwagi...
Myślałem o tym ale doszedłem do wniosku, że nie urodziłem się z kluczem w ręce. Takie zajęcie chyba nie dla mnie. Myślałem też o posadce historyka, jakiegoś redaktora. Wszystko w swoim czasie
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Kiedyś marzyłem by być kierowcą autobusów w moim spokojnym Mielcu. Potem chciałem być weterynarzem. Teraz (już kilka nawet lat) chcę być dubbingowcem (poczytajcie co to jeśli nie wiecie ).