W tym temacie opowiadamy o snach,w których śniły nam się postacie z ŚwK.
Ja dzisiaj miałem sen śniło mi sie ze ja,Ferdek,Waldek,Boczek i ...Babka,byliśmy na jakieś wycieczce i mieszkaliśmy razem w domku...szczegułów nie pamiętam,ale sen był dosć długi
_________________ Ja będe nagi nagi na gitarze grał...
Można śnić dosłownie o wszystkim, więc nie wiem czemu to niby psychoza?
Ja śniłem kiedyś o tym, że Walduś wrócił do Kiepskich Co ciekawe to było jakoś przed emisją ostatniej serii, na jesieni. Pisałem już gdzieś o tym, ale nie wiem w którym temacie
Heh. Ja miałam jeden sen z Kiepskimi. Otóż byłam w tej kamienicy, nie wiem jakim cudem, ale miałam przyjemność być na planie serialu. I ponoć zmarł Ryszard Kotys,bo wszyscy tacy zmartwieni, że ŚWK trzeba będzie kończyć. Reżyser zadzwonił do Żukowskiego z prośbą o powrót do serialu, co mi absolutnie poprawiło humor,bo aktor powiedział,że pomyśli i być może wróci (choć niekoniecznie).
_________________ 'When you call my name it's like a little prayer'
Mi się śniło, że do mieszkania Kiepskich przyszedł lew (kiepsko zrobiony komputerowo, tak jak np. świnia w odc. "Świnia w każdym domu"),groził, że zje Ferdka i zachlapał jego twarz świeżym cementem. A potem Ferdek miał jeszcze jakieś plastikowe rurki poprzyczepiane do twarzy...
Można śnić dosłownie o wszystkim, więc nie wiem czemu to niby psychoza?
Ja śniłem kiedyś o tym, że Walduś wrócił do Kiepskich Co ciekawe to było jakoś przed emisją ostatniej serii, na jesieni. Pisałem już gdzieś o tym, ale nie wiem w którym temacie
Także prorocze sny też mam
He, he też kiedyś miałem sen o powrocie cyca. To chyba jakiś zwiastun był waldek kupił chyba jakiś dres czy coś takiego xd.
_________________ Yoka do domu! Niech se rodzinki kręci ale nie Kiepskich!
I to nieraz
Wszystkich nie pamiętam, ale jeden utkwił mi w pamięci.
Śniło mi się że Paździoch mnie nienawidzi(zresztą jak cała polską młodzież )
Cały czas mnie za nic wyzywał od najgorszych.
Aż pewnego dnia napisałem mu na drzwiach: " małpi ryj, w kitę skunksa"
Jednak gdy pisałem ten napis, Paździoch wracał z zakupów i mnie zauważył, wtedy ja w nogi, a on za mną.
Cały czas uciekałem, a on miał taką motywację że nie zatrzymał się na odpoczynek nawet na krok.
Aż w końcu wbiegam do Tesco dla ochrony siebie , a on bez skrupułów mnie dopadł i zaczął bic
Jednak gdy ludzie to zobaczyli, trafił na przymusowy pobyt w wariatkowie
Przypomniałem sobie, jeszcze jeden sen: Ferdek oglądał tv w którym leciał program "plusy i minusy kulturalne" Redaktorka mówiła w nim coś takiego - PLUSEM kulturalnym na dzisiaj, będzie wyczekiwana przez wielu, śmierc starego dziada Andrzeja Grabowskiego. Następnie, zaczęła grac muzyka "sto lat, sto lat niech nie żyje nam.
Ferdek zaczął się śmiac i powiedział -tak za dobrze miał, dziad jeden. Grac w durnym programie i w filmach erosomanskich, biegając z gołymi genitaliami każdy jeden może a robic niema komu
Następnie zmienił kanał, a tu program "Witamy w świecie kotów"
Dzisiaj omawiamy rasę "Kotys Amerykanski"(NORMALNIE JAK W ODCINKU KALENDARZ)
Strasznie "kiepski" sen. To chyba nadawało by się, jako element w scenariuszu odcinka.
Dan-TuTenCham napisał/a:
"Kotys Amerykanski"(NORMALNIE JAK W ODCINKU KALENDARZ)
Sory. Nie w odcinku kalendarz tylko "Drapieżnik"
Akurat teraz obejrzałem Świetnie Paździoch mruczy
Mi się śniło parę dni temu jak Paździoch widział siebie jako 30 lat młodszego i z tego powodu był "Doktor hrabią" taki bezsensowny sen... innym razem śniło mi się jak siedzieli przed tv (obraz był zniekształcony, jakoś różowo zielony) .
Ostatnio zmieniony przez waldus 2011-04-12, 18:47, w całości zmieniany 1 raz
Mnie dzisiaj śnił się odcinek.......366 pt:"Firma". Z tego co pamiętam akcja zaczeła się tradycyjnie przy wódeczce z Paździochem.Najgorsze ,że niewiem jaki założyli interes.Z tego co pamiętam Boczka nie było w tym odcinku.Szkoda,że tytuł "zerżnięty" z odcinka 152
mi sie sniło zę spotkałem przerażonego ferdka,spytałem sie o co chodzi a on zę kontrola z posredniaka go goni i pobviegł do salonu i otworzył szafe a tam babka była,wypuscił ja i schował sie.Kontrol weszłą ale nie znalazła go i wyszła i to koniec sna
_________________ BABKA GDZIE JEST RENTA!!!!
DAj mi spokój kanalio
A ja za to niedawno miałem bardzo optymistyczny sen o nowym sezonie Kiepskich. Wygląd korytarza został zmieniony na bardziej obskurny, drzwi do kibla i mieszkań były brązowe i bardzo poniszczone, odpadała farba. Była scena w greenboxie, ale też w plenerze, przy jakichś starych zabudowaniach z czerwonej cegły, może na wsi u Władka
Mi się niedawno śnił te sen o nowym sezonie kiepskich, ale nie był do dobry sen. Pamiętam, że było dużo jolaśki, dużo grenboxów, mało Boczka i Paździocha, ale jeden odcinek był im poświęcony.
_________________ Lekarz: (...)Jeśli nie zażyje tego na czas, to się skończy
Halina: Śmiercią?!
Lekarz: S-s-sraczką
Świetnie, że taki temat znalazłam, bo już sama miałam go zakładać!
Wczoraj śniło mi się dosłownie przez chwilę, że w nowym sezonie ŚwK ma wystąpić Babka, ale nie K. Feldman tylko jakaś inna aktorka w zastępstwie. I pamiętam, że nie przypadło mi to do gustu. I wtedy Ferdek powiedział: Babka, dawaj rentę!
Mi się dzisiaj śniło że oglądam jakiś nowy odcinek w którym wszyscy jadą w Polskę w mundurach i śpiewają. Zapamiętałem nawet fragment tekstu który śpiewa Pażdzioch:
"Koń bije w dzwon".
Mi się całkiem niedawno śniło, że znalazłem się w mieszkaniu Kiepskich ( ale w prawdziwej kamienicy ). Gdzieś stałem sobie w kuchni i byłem bardzo podniecony, że zobaczę to wszystko z bliska, chciałem już pędzić zobaczyć jak to jest z tym pokojem Waldka, wnęką itp. ale wszystko wyglądało jakoś dziwacznie, wszystko było puste, krzątali się tam jacyś ludzie i nosili wielkie kartony. W kuchni na stole leżał właśnie taki karton i leżały tam jakieś rzeczy z Kiepskich ( nie wiem co ). W końcu domyśliłem się, że oni się z tego mieszkania wynoszą w pośpiechu, a ja mówiłem do tych ludzi, że chcę jeszcze tyle zobaczyć, no ale sen się skończył.
Dodam, że nie było tam żadnego bohatera czy aktora Kiepskich, więc nie działo się to w "Kiepskim" świecie, tylko w "rzeczywistości", w miejscu, którym kręcono serial.
_________________ Pan jesteś alkoholik, zero i margines społeczny.