na takim spotkaniu powinni być inni jak choćby Okił Khamidov
Tym bardziej, że to właśnie TEN reżyser przyczynił się do tego, że Kiepskich znają wszyscy i prawie każdy lubi oglądać ten serial. To jemu zawdzięczamy, że Kiepscy są tak bardzo popularni.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2011-01-22, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
No taka jest prawda. Gdyby nie Okił Khamidow to nawet nie wiedziałbym, że taki serial istnieje. Ja go zacząłem polecać swoim kolegom i oni również zaczęli go oglądać. Ciesze się, że go produkują po dzień dzisiejszy i oby tak zostało .
Nie moglem edytowac, ale chce zauwazyc jeden niuans z tego filmiku, moment, w ktorym Pani Renata Pałys odbiera swoje wyroznienie i stwierdzila 'wiec ja jestem druga wroclawianka' na to ten pan, ktory udaje wiecznie madrego (prowadzacy)zwrocil uwage KOBIECIE w towarzystwie ' nie zaczyna sie zdania od wiec' - dla mnie to po prostu chamskie zachowanie, Pani Palys zachowala klase, ale widac ze wewnatrz byla mocno zmieszana. Chamstwo w panstwie!
Rozmowa z Sobiszewskim utwierdziła mnie w przekonaniu, że temu facetowi bardziej zależy na realizacji jakichś swoich durnych wizji, zamiast na robieniu czegoś co utrzyma ten serial w TV i zarazem zapewni robotę na kolejne lata.
Andrzej Baworowski to jeszcze nic, całkiem sympatyczny mówca. Dopiero Sobiszewski cisnął niezłe farmazony. Wykręcał się z odpowiedzi, czy nowe odcinki będą dobre (a powinien to wiedzieć - wręcz powinien być tego pewien, bo po co puszczać na antenie chłam?). Druga rzecz, która mi się nie podoba, to jego wypowiedź o koniecznych zmianach w serialu. O tych wcześniejszych i o tych, które dopiero mają zostać wprowadzone. Facet bredzi.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2011-02-02, 15:12, w całości zmieniany 2 razy
Druga rzecz, która mi się nie podoba, to jego wypowiedź o koniecznych zmianach w serialu. O tych wcześniejszych i o tych, które dopiero mają zostać wprowadzone. Facet bredzi.
Tutaj zgadzam się w 100 %, jakie zmiany jakie zmiany ? Poco cokolwiek zmieniać jak wszystko idzie dobrze i poprawnie. Co odcinek nowa historia i rozbrajający humor.