Od lat prowadzi "Familiadę", jego dowc*@y słyszał choć kilka razy chyba każdy;). W Kiepskich jako w miarę normalny, nadziany gość, ale i takich postaci potrzeba w serialu komediowym. Generalnie na plus.
Eee...
Z kiepskich mało zagrał by go oceniać , ale świetnie spisuje się w familiadzie . Dobry aktor.
sigi [Usunięty]
Wysłany: 2010-05-29, 09:16
No tak bo zagrał tylko w jednym odcinku jak wyżej napisał paździoch91, w "Rodzinie zastępczej". I moim zdaniem do serialu kiepskich się nie nadaje. W przeciwiństwie do innych ról lub jako moderator jest klasa.
Niech ten pan prowadzi Familiade a filmow sie nie tyka (beznadziejne role w na wspolnej czy pierwszeej milosci). W kiepskich zagral swoje, ani dobrze ani zle, dobrze ze pojawił sie raz i zniknąl. Jego żarty pasuja tylko do klimatu familiady.
Powinni go w nowej serii dodać, może by dali mu dobrą rolę. Jak na jeden odcinek to nie ma co oceniać. Dobrze, że sam nie piszę sobie scenariuszy, bo by wypadł fatalnie z tego jego tekstami
_________________ Raz dobrobyt, a raz gnój, a ja na to kładę c**j
W Klanie jeszcze grał - niezłego sukinsyna i w Labiryncie - tu męża o dziwo tak samo jak w Kiepskich Doroty Kamińskiej.
W Wielkim Szu też nieźle sobie poradził.
Suchary nie suchary - lubię gościa.
Rola w Kiepskich - bardzo dobra... ale która wtedy taka nie była.
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-13, 18:12
w Ekstradycji grał ruskiego agenta, ale zaciukali dziada
Tak, i prawdę mówiąc poza kiepskimi i familiadą chyba nigdzie indziej go nie widziałem. A w nocach dniach wypadł chyba dobrze, ale dawno tego nie widziałem.
Wysłany: 2012-03-25, 15:00
W Kiepskich nie zagrał źle, ale dobrze, że więcej się nie pojawił. Kojarzy mi się on tylko z familiadą i nich tak zostanie. Tylko nie wiem po co się facet kompromituje tymi sucharami.
Znam go tylko z Familiady , no i z odc. Rodzina Zastępcza ...
Jego role najbardziej mi się w ''Polskich drogach'' i w ''Nocach i dniach'' .
A jego suchary ... Bez komentarza ...
Wysłany: 2012-03-25, 15:55
Aktor z niego taki, jak kawalarz. "Rodzina zastępcza" - w tym odcinku ta cała rodzinka zastępcza strasznie irytowała. Pamiętam, że występował też w "Pierwszej miłości".