Ta postać nadaje się do cyrku podobnie jak i "reżyser". Wymiana tychże postaci/osób powinno wnieść do serialu orzeźwienie i klimat sprzed 13-go sezonu.
Ona w Pierszej Miłości jest już mocno pokręcona a w ŚWK to już karykatura.
Ale do niej jakoś specjalnie pretensji mieć nie można bo ona jest wypadkową obecnej formy całego serialu. Jaki syn taka synowa można by rzec.
Czyli nic nie wiadomo ? To może się okazać że Badura to jej zaginiony ojciec który wprowadzi się na zaproszenie córki do Kiepskich i zrobi z ich mieszkania "lerugalny" burdel ze szczurami.
Dobra sexy nie jest, zwłaszcza w Pierwszej Miłości tam jest obrzydliwa, ale jako Jolasia jes całkiem, całkiem. Mam 17 lat, ale nie miejcie mnie za jakiegoś erosomana
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Ostatnio zmieniony przez gafik3 2012-02-23, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
Jolasia jest bardzo sexy. Ten jej biust i nogi, uff
Byś się nie kompromitował Jeśli ona jest sexy, to pozwalam sobie odrąbać wiadomo co
No to na moje kładziesz fajfusa na stół, bierzesz tasaczek i jedziesz Sexy jest i nie ma co temu zaprzeczać, ale nie mylcie pojęć. Bo seksapil nie ma tu nic wspólnego. Wy (ja również) jej nie lubicie dlatego tak piszecie. I nie będe sietu wypowiadał bardziej dogłębnie bo forum czytają niepełnoletni, a ja do erosomaństwa nikogo nie będę namawiał, a szczególnie młodzież
Sexy jest i nie ma co temu zaprzeczać, ale nie mylcie pojęć. Bo seksapil nie ma tu nic wspólnego. Wy (ja również) jej nie lubicie dlatego tak piszecie.
Nieprawda Mi się ona po prostu, obiektywnie nie podoba(czyt. Obrzydza )
Powiem tak- kompletnie nie mój typ urody i zresztą nie tylko...
Wysłany: 2012-02-23, 13:22
Mnie też się ona jakoś zbytnio nie podoba... Nie wiem co gafik w niej widzi.... Już dużo ładniejsza była Mariolka.
Ostatnio zmieniony przez Kazik151 2012-02-23, 13:22, w całości zmieniany 1 raz