Wystąpiła w odcinkach:
"Wielki Bal"- jako Jadzia Graczyk
154 "Kraina Obfitości"- jako dziennikarka
239 "Grunt to rodzinka"- jako Kryśka
249 "Bob", 278 "Sylwester bez granic", 309 "Babski wieczór", 311 "Kochaj albo tańcz"- jako Grażynka
275 "Wezyr"- jako kelnerka
329 "Dla dorosłych"- jako aktorka Maryla Kozłowska
Co sądzicie o tej aktorce? Według mnie nie pasuje do tego serialu i jest w nim nie potrzebna. Jedyna jej rola, która mi się podobała to Jadzia w "Graczykach".
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Ostatnio zmieniony przez Czak Noris 2010-05-11, 11:02, w całości zmieniany 1 raz
Zgadzam się. Nie znam innych jej ról, lecz jej udział w ŚWK jest co najmniej niepotrzebny. A jej gra w odcinku "Babski wieczór"... Z Paździochową stworzyła w nim najgorszy duet jaki powstał w Kiepskich.
Też się zgadzam. Jako Jadzia w "Graczykach" nie jest taka zła (jednak czasem potrafi wkurzyć prawie tak samo jak w Kiepskich), ale w ŚWK gdzie bym jej nie ujrzał, wypada fatalnie. Zupełnie nie pasuje do tego serialu, ci co odpowiadają za dobór aktorów chyba oczu nie mieli.
Mega irytujaca aktorka. Łapie sie kazdego serialu komediowego (13 posterunek, Kiepscy, Rodzina zastepcza, Gracyzkowie). Dlaczego akurat ona? Strasznie mnie wnerwia ta kobieta, nie rozumiem czemu biora ja do tych seriali, swiat oszalal...
Krzykliwa pani, robi dużo szumu i hałasu a prezentuje się bardzo słabo, irytuje w każdej roli w jakiej się pojawiła a także w życiu niezawodowym.
Podobało mi się jak raz na teście inteligencji też tak świrowała to ją ekonomista Mbewe uciszył aż miło - ale miała wtedy głupią minę
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-13, 18:08
Kizior napisał/a:
Podobało mi się jak raz na teście inteligencji
a co ona robiła na teście inteligencji? żeby coś testować, to najpierw trzeba to posiadać
a generalnie gdzie ją widzę, to zaraz przełączam - nawet, a może, zwłaszcza jeśli idzie o Kiepskich, mam tak po odcinku BABSKI WIECZÓR, gdzie przyprawiała widza o wymioty
zawsze się wymądrza, "a w d*&ie była i gówno widziała"
z jej powodu przestałem oglądać Graczyków
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2012-01-13, 18:09, w całości zmieniany 2 razy
Nudna postać, ani jeden odcinek z nią nie był śmieszny, bynajmniej dla mojej skromnej osoby.
Nie wiem dlaczego macie o niej takie zdanie, ale ja ją lubię. Fajnie zagrała w Graczykach, oraz w niektórych odcinkach Kiepskich, choćby w niewymienionym tu Końcu świata męskiego bata gdzie wcieliła się w rolę dziennikarki. Mi osobiście najbardziej utkwiła w pamięci jako Mirella Ciapara z 13 Posterunku. To imię i nazwisko zapamiętam do końca życia