zagrał w odcinkach 10.Kiepscy Mordercy-jako grabarz 57.Magister jego mać-jako łowca głów 241.Fryzjer-jako klient 314.Skok w bok-jako Policjant 319.Wszechobecny-jako Fryzjer nie wiem czy to prawda ale chyba jest on ojcem Barbary Mularczyk czyli Mariolki Kiepskiej...
Lubie tego aktora, świetnie zagrał w odcinku "kiepscy mordercy". Charakterystyczny typ urody, który pasuje do kiepskich. Szczególnie lubie sposób mówienia tego aktora .
W kulisach Kiepskich odc. "Redaktorka" Barbara Mularczyk mówi że jej ojciec parę razy pojawiał się w Kiepskich więc może to rzeczywiście jest jej ojciec.
W kulisach Kiepskich odc. "Redaktorka" Barbara Mularczyk mówi że jej ojciec parę razy pojawiał się w Kiepskich więc może to rzeczywiście jest jej ojciec.
Skoro tak mówiła to musi być jej ojciec bo pojawił się "pare razy".
_________________ "La dolczewita bella donna bunga bunga..."
Kod:
Ostatnio zmieniony przez Dziadek81 2011-08-07, 07:58, w całości zmieniany 2 razy
Moja mama jest lekarzem i poźno wraca do domu, starszy brat Michał teraz studiuje, tata-aktor ciągle zajęty, a ja także mam napięty grafik - szkoła, praca...