Darcie mordy mówisz? Wiekszość tak sądzi, bo nie zna tej muzyki Ryja to drą dopiero w Black Metalu ! Posłuchaj sobię parę rockowych piosenek, mogę się z tobą założyć, że żadnego "darcia ryja nie będzie" Pozdro!
Thrash metal (czyli to co tygryski lubią najbardziej XD):
1. Metallica (pierwsze 4 płyty czyli: "Kill`em All", "RideThe Lightning", "Master Of Puppets" "...And Justice For All", ewentualnie jeszcze uchodzi "Death Magnetic" reszta płyt to tandetna komercha)
2. Slayer
Metallica
Slayer
Pantera
Motorhead
Megadeth
Black Sabbath
ACDC
Led Zeppelin
Iron Maiden
Lordi
Kilswitch Engage
Alter Bridge
Limp Bizkit
a najbardziej lubie trashowe kawałki Metallci z pierwszych 4 płyt Escape wymiata :]
Heavy Metal :
Iron Maiden
Black Sabbath
Saxon
Led Zeppelin
Thrash Metal :
Sodom
Metallica (pierwsze 5 plyt najlepsze )
Slayer
Doom Metal :
Candlemass
Saint Vitus
Pentagram
Black Metal :
Venom (tylko)
Death Metal :
Vader
Death
Katalepsy
Unleashed
Morgoth
Metal Alternatywny/Nu Metal:
Korn
Pearl Jam
Tool
Hard Rock:
AC/DC
Above & Beyond , Markus Schulz, Kai Tracid , Marc Van Linden , Mario Lopez , George Acosta , Armin Van Buuren , DJ Tiesto , Paul Van Dyk , Darude , Fonzerelli , Daniel Kandi , Talla 2XLC , DJ Shog - to z trance
Max Farenthide , East Clubbers , Kalwi & Remi Pakito , Liz Kay , Wet Fingers, Dream Dance Alliance , Shaun Baker - to z techno
Sylver , ATB , 4 Strings , Scooter - to z dance
Boys , Toples , Cliver , D-Bomb , Lukash - to z disco polo
Charlie [Usunięty]
Wysłany: 2009-08-15, 23:09
Ja lubie Pop, a taki lekki Rock
najlepszy zespół wg mnie to RBD. Jakieś najlepszej piosenki to nie mam bo jest dużo fajnych
Ostatnio zmieniony przez Charlie 2009-08-15, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
Rockowe kapele lat 70 i 80: Queen, Scorpions, AC/DC itp. A także starsze i nowsze wydanie dobrego popu: Michel Jackson po Rihannę.......hip hop ujdzie;***** no i techno na dysce hehe
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)