Ja słucham i metalu i hip-hopu, co prawda dziwne połaczenie ale cóż.. z metalu zdecydowanie najbardziej lubie Metallice, a jeśli chodzi o hip-hop to szczególnie polskich wykonawców takich jak Peja, DGE itd.
A ja słucham Michaela Jacksona ^^. Już od dosyć dawna interesuję się jego twórczością, jednakże ostatnio zwariowałam na punkcie piosenek tego wykonawcy. Po prostu cudo ^^. Nawet jego piosenki od tyłu są fajne, np. This is it, chociaż jak ją słyszę to płaczę (z przerażenia?) xD.
Ja ostatnio po dłuższej przerwie znowu zacząłem słuchać polskiego rapu i hip-hopu - moje ulubione zespoły z tego gatunku to Molesta Ewenement i WWO. A oprócz tego tak jak już wspominałem bardzo lubię słuchac popu i metalu oraz fajne stare piosenki z lat 80-tych (m.in. Toto, Michael Jackson).
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
sigi [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-20, 17:42
Zupsky napisał/a:
Metallica
Slayer
Pantera
Motorhead
Megadeth
Black Sabbath
ACDC
Led Zeppelin
Iron Maiden
Lordi
Kilswitch Engage
Alter Bridge
Limp Bizkit
a najbardziej lubie trashowe kawałki Metallci z pierwszych 4 płyt Escape wymiata :]
Masz dobry gust to co ty słuchasz bo u mnie wszystkie co napisałeś to mam i też słucham tą muzykę.U mnie to jeszcze SLADE,STATUS QUO,SWEET i THE BEATLES
U mnie gust muzyczny to sprawa totalnie otwarta, słucham tego co mi wpadnie w ucho - telewizje muzyczne, radio itd. Mimo wszystko lubie sie bawic w rytmie lat 80tych i 70tych POLECAM serdecznie, wiele klubow gra tego typu muzyke
Głównie słucham popu, r'n'b, rocka. No i muzyka dyskotekowa, czasem też rap i metal. Różnie.
Moje ulubione rockowe zespoły, to:
Linkin Park
Simple Plan
The Pretty Reckless
Evanescence
The Veronicas
Within Temptation
Sunrise Avenue
AC/DC
Puddle off Mudd
Limp Bizkit itd.