_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
Wbrew pozorm, to pomimo iz ktos nie lubi Pokemonow powinien zagrac w te gry. Gry te naprawde sa trudne do przejscia (DS) jak i dziecinnie proste (GBA/GBC). Naprawde polecam
Ja lubię sportowe typu : Skoki Narciarskie, Manager Piłki Nożnej, Siatkówka i Piłka Ręczna.
Strzelanki: Call of Duty różne części
Przygodowe: Grałem w Jack Orlando tylko
_________________ Raz dobrobyt, a raz gnój, a ja na to kładę c**j
FPS i strategia. FPS, czyli Call of Duty 1 z dodatekiem UO i CoD: World at War , a strategia : Company of Heroes no i jeszcze sportowe - fifa 11 i wcześniejsze części. Ale głównie gry o teamatyce z II wojny światowej. Od czasu do czasu pogram sobie dla rozluźnienia w jakieś platformówki typu super mario bros i super mario land.
_________________ No to cyk, jak powiedział budzik do zegarka.
Najbardziej lubię:
Wyścigowe - Need For Speed Carbon/Most Wanted/Pro Street, FlatOut itd.
Symulacyjne - The Sims 2/3
Przygodowe - Syberia, Syberia 2, Tomb Raider, Sherlock Holmes, Monkey Island itd.
I jeszcze strategiczne.
Ostatnio zmieniony przez Sheina 2012-04-04, 14:51, w całości zmieniany 1 raz