Ja ''odświeżam'' sobie moje ulubione i zaliczam te, których nie oglądałem. Chciałem napisać jakąś swoją opinie, wymienić się spostrzeżeniami no i znalazłem to forum. Bardzo mi się spodobało więc się zarejestrowałem. Niedługo znów sporo odcinków obejrzę więc często będę zaglądał.
Na to forum trafiłem zupełnie przypadkowo. Wpisałem w wyszukiwarkę: " Świat według Kiepskich" i wyświetliła mi się ta strona. Zarejestrowałem się i tak zacząłem przygode z forum.
Przypadkiem. Szukałem jakiegoś odcinka Kiepskich, a dokładnie to chyba jednego z moich ulubionych czyli 'Babski wieczór'. I natrafiłem tutaj. Był to czas w przedziale od 15 do 24 grudnia. I jakiś tydzień później się zarejestrowałem by udzielać swoich opinii na temat odcinków, a teraz biorę udział w codziennym 'życiu' forum.
Ja dokładnie wczoraj, przy oglądaniu kiepskich, padło hasło "Was is das?" A Ferdek na to "Kapusta i kwas"... Później odpaliłem kompa i z nudów wpisałem w google to co tutaj podkreślone I tak wyświetlił się mi link do waszej stronki, a dokładnie forum
Wysłany: 2012-04-09, 12:17
lukaszkoo2000 napisał/a:
a dokładnie wczoraj, przy oglądaniu kiepskich, padło hasło "Was is das?" A Ferdek na to "Kapusta i kwas"... Później odpaliłem kompa i z nudów wpisałem w google to co tutaj podkreślone I tak wyświetlił się mi link do waszej stronki, a dokładnie forum
No jak nie jak tak.
Przecież jakby nie ja, to jej by wcale na tym forum nie było.
Jestem dumny z tego, że jestem stwórcą użytkowniczki, czyli Sheiny (meine Schwester).
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Ja trafiłem tu dzięki Naszemu szanownemu Panu moderatorowi dawidowi Polecił mi to forum na jeden ze stron internetowych Z początku nie byłem zainteresowany, ale teraz jestem Mu za to wdzięczny
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"