Wysłany: 2009-11-10, 00:37 Jak często oglądasz Kiepskich?
Ile odcinków potraficie obejrzeć w tygodniu? Bo ja od jakiegoś czasu bardzo rzadko oglądam Kiepskich (może 1-2 odcinki).
Tak przy okazji, może ktoś z Was kojarzy odcinek w którym Halinka leżąc z Ferdkiem w łóżku kłóci się z nim (tak myślę) i w pewnym momencie lekko podnosi głos i mówi mu coś chyba w 3 językach (jakieś zdania) Bardzo możliwe, że to któryś z pierwszych 50 lub 100 odcinków.
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Oglądam Kiepskich codziennie po kilka odcinków (średnio 5-6). Ale ostatnio całymi dniami leci u mnie ŚwK.
Więc zaznaczam w ankiecie "Ponad 15 tygodniowo".
Ja tak w sumie oglądam raz w jeden dzień 3 odcinki natomiast czasami wcale a czasami jeden odcinek w ciągu jednego dnia zależy od dnia i czy mam na to czas
Kiedyś to oglądałem ŚwK po kilka odcinków dziennie na Ipli. Obejrzałem też całego Malanowskiego i Partnerów, Falę Zbrodni także... i nic już ciekawego mi nie pozostało, ale po trochu zaczynam oglądać od nowa.
Ja oglądam każdy jaki leci w TV, a jak mi ich brakuje to włączam Iplę. Pamiętam jak z 5 lat temu na Polsacie 2 o tej samej godzinie, dzień w dzień pokazywali ten sam odcinek o pizzy to już była przesada
Zależy w jakim okresie, teraz jak widziałem każdy odcinek po 2-3 razy oglądam tylko te na które trafie w telewizji, ale jak jakiś rok temu dorwałem się do Ipli to oglądałem po 3-4 odcinki dziennie.
_________________ I nadeszły piękne czasy: śmiechy, tańce, wygibasy. Wszyscy się kochają szczerze, ale ja im gówno wierzę.
Ja codziennie muszę obejrzeć chociaż jeden odcinek Kiepskich W całym tygodniu zdarza się z 15 +. Obejrzałem wszystkie ale i tak nadal oglądam bo mi się w ogóle nie znudzą.
W dni wolne potrafię obejrzeć gdzieś tak z 15 dziennie (jak dzisiaj) Jestem uzależniona od Kiepskich i nic na to nie poradzę! ; ) Często namawiam mamę albo tatę i lecimy po parę odcinków pod rząd <3 Dzisiaj nałogowo oglądałam ' Podróżnik '